Elektriker, Entreprenør, Flislegger, Murer, Prosjektleder, Rørlegger, Snekker i Rogaland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

2784 Siste år
969 Siste 3 mnd
237 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Utvidelse og renovering av 3 m2 bad, stavanger

Registrert Dato: Fredag 08. Mars 2013

Vi har i dag ett lite bad på ca. 3 m2 (2, 37 X 1, 27 m) som ligger i 2. Etasje i ett rekkehus fra 1960. Badet inneholder i dag ett dusjhjørne med dusj på flis (ikke kabinett), ett vegghengt toalett samt en servant. Badet ble sist gang rehabilitert i 2007 men har dårlig ventilasjon (kun statisk avlufting gjennom ventil og ikke vindu i rommet), noe som har ført til fuktskader i bl. A. Takplater og dør.

Vi fikk også nylig tett avløp i dusjsluken som førte til at vannet rant utover badegulvet. Da viste det seg at membranen rundt dusjsluken ikke holdt 100 % tett og en liten lekkasje ble da observert rett under sluken i etasjen under. Dette har bare skjedd 1 gang ettersom avløpet ble raskt åpnet igjen av rørlegger og ingen flere lekkasjer er observert siden. Dette er likevel noe som må utbedres samt at vi er interessert i og utvide størrelsen på badet grunnet familieforøkelse,

Utvidelsen vi har lagt opp til fra de eksisterende 3 m2 er på 2, 2 m2 som gir en total størrelse på det nye badet på ca. 5, 2 m2 (2, 37 x 2, 2m) Veggen ut mot gang skal flyttes ca. 90 cm utover, se plantegning). Vi ønsker om mulig og flytte toalettet og medfølgende røropplegg til veggen inn mot hovedsoverommet om dette lar seg gjøre. Ellers ser vi for oss og beholde plassering på dusj og servant, men installere dusjkabinett fremfor dusj rett på flis. Se vedlagte plantegninger på status i dag samt slik vi ser for oss det skal se ut etter utvidelsen. Legger også ved ett par bilder av badet slik det fremkommer i dag.

Vi ønsker komplett pristilbud på alt arbeid inkl. Materialer. Helst fra ett selskap som tar seg av koordineringen mellom de forskjellige fag-grupper.

Arbeidet ønskes startet rundt 22 april 2013 med en 3-4 ukers varighet.

Interesserte bes i første omgang om og hendvende seg over mail. Befaringer planlegges til slutten av uke 11 tidligst grunnet offshorereise frem til da.