Maskinentreprenør, Prosjektleder, Transport i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

3152 Siste år
834 Siste 3 mnd
241 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Utvidet kildesortering i oslo - kildesorteringsambassadører

Registrert Dato: Fredag 08. Mai 2009

?Avfallsplanen for Oslo kommune 2006-2009? ble vedtatt i Bystyret 7. juni 2006. Vedtaket innebærer blant annet at Oslo kommune skal innføre utvidet kildesortering av plastemballasje og matavfall i hele kommunen innen utgangen av 2011. Utvidet kildesortering skal motivere byens borgere til å bidra til et løft for avfallshåndteringen i byen.

Innføring av utvidet kildesortering starter med del I av pilotprosjektet 01.10.2009. Del II av pilotprosjektet har oppstart 01.02.2010.

REN ønsker å gjennomføre en kampanje med kildesorteringsambassadører (heretter kalt ambassadører) i tilknytning til pilot del I og II.

Ambassadørene skal fronte kildesortering og fungere som forbilder og veiledere i sitt miljø. Ambassadørene rekrutteres fra et bredt lag av eksisterende arenaer som f.eks. borettslag, arbeidsplasser, foreninger, skoler og barnehager. Ambassadører kan også rekrutteres blant kjente personer i nærmiljø, til bruk for REN i f.eks. annonser, opplæringsmateriell og presseomtale.


Merk: Ytterligere informasjon relatert til denne kunngjøringen kan være tilgjengelig på Doffin nettsiden på *** Linken er fjernet *** og klassifiseringa) VarekoderKodeBeskrivelse241

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Maskinentreprenør, Prosjektleder, Transport

Løft, Utgangen

Oslo, Oslo

Avsluttet: Fredag 22. Mai 2009