Arkitekt, IT/Web og Support, Prosjektleder i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

4924 Siste år
3908 Siste 3 mnd
232 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Utvikling av 3D-modell for visualisering av tilgjengelig datagrunnlag i strandsonen med tilgrensende sjø- og landareal. Utforming av tilhørende veiledning

Registrert Dato: Mandag 18. November 2019

Departementet ønsker å få utarbeidet en modell som skal være et eksempel på hvordan en kommune eller andre kan benytte offentlige data til å skape en tredimensjonal modell for strandsonen (100-metersbeltet langs sjøen, jf. plan- og bygningsloven § 1-8) og arealene som står i sammenheng med strandsonen.
Løsningen må kunne vise blant annet eksisterende terreng, bygninger, konstruksjoner, anlegg og vegetasjon i 3D, og angi for eksempel hensynssoner i reguleringsplaner, områder med spesielle naturtyper som er fredet og som dermed er til hinder for bygging.
Løsningen må kunne presenteres i en nettleser og det må kunne navigeres i alle dimensjoner og alle elementer må vises så realistisk som mulig. Løsningen må dessuten kunne legge til eller fjerne informasjon/kartlag som ikke er relevante.
Formålet er å legge til rette for en bedre planlegging i strandsonen, gjennom å synliggjøre alle relevante data i modellen.
Modellen skal følges av en veileder som sier hvilke data som bør inkluderes i en slik modell, hvor disse kan innhentes og hvordan man går frem for å innhente relevante data.
Anslått verdi for kontrakten er fra kr 400 000 – 500 000 eks. mva.
For nærmere beskrivelse av leveransen, se bilag 1 til kontrakt (Kundens beskrivelse av oppdraget).


Referansenummer:  19/5518