Arkitekt, Entreprenør, Prosjektleder, Snekker i Østfold

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1289 Siste år
324 Siste 3 mnd
109 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Utvikling av boliger for personer med nedsatt funksjonsevne

Registrert Dato: Fredag 15. Mars 2013

Kommunen skal innen 2015 etablere 12 nye boliger med mulighet for heldøgns omsorg tilpasset personer med nedsatt funksjonsevne. Disse vurderes etablert i privat sektor i henhold til kommunestyrets vedtak 12.02.2013. Kommunen vil således ikke være tiltakshaver. Tilbud fra privat sektor vil bli sammenlignet med tilsvarende løsninger i kommunal regi.
Kommunen har gjennomført et forprosjekt i regi av Rambøll as. Kommunens intensjoner er illustrert i dette prosjektet, men det kan også forstås slik at det primært er dette prosjektet som ønskes realisert. Prosjektets dokumenter vil kunne lastes ned på Doffin.no.
Kommunen ønsker å kartlegge interessen for en slik etablering i privat sektor. Vi inviterer potensielle interessenter til informasjon- og dialogmøte i kommunen onsdag 3. april 2013 klokken 12:00.
Alle som ønsker å være med på møtet bes melde seg på innen tirsdag 2. april kl. 12:00 til Servicetorget på tlf 69824400 eller e-post postmottak@trogstad.kommune.no.
Forutsetninger for å delta i konkurransen:
Den overordnede målsetning er at det tilbudte prosjektet gir en langsiktig eksistenssikring og et godt og verdig tilbud for aktuelle beboere.
Leveransen består i utvikling av bofelleskap med 12 boliger med kommunal driftsdel. Det omfatter et selskap som skal være tiltakshaver som bygger, selger evt. leier ut og drifter boligene og kommunal driftsdel. Kommunen ser for seg et borettslag.
Tilbyder må kunne dokumentere kompetanse og modell for etablering, eie/leieforhold og teknisk drift av boligene. Kommunen vil selv eller gjennom andre levere øvrige tjenester i henhold til gjeldende lovverk og behov.
Tilbyder må kunne anvise realistisk lokalisering som er ønsket av aktuelle beboere og som driftsmessig for kommunen er god. Lokalisering som anvist i kommunens forprosjekt anses som tilfredsstillende og ønsket.
Tilbyder må dokumentere juridisk og organisatorisk modell for prosjektet som tilfredsstiller norske lover og forskrifter samt internasjonale forpliktelser i henhold til EØS ? avtalen. Tilbyder må dokumentere modell som sikrer tilskudd fra Husbanken og mva-fritak for andelseiere.
Kommunen står fritt til å velge den interessenten som kommunen selv etter en helhetsvurdering av faglige, juridiske og økonomiske kriterier, mener er best egnet til å etablere prosjektet. Kommunen står fritt til å kunne avvise alle tilbud.
Vurderingskriterier vil bli utlevert i dialogmøte.
Innkommende dokumenter er å betrakte som konfidensielle etter forvaltningslovens §13.
12 omsorgsboliger med kommunal driftsdel

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Arkitekt, Entreprenør, Prosjektleder, Snekker

Boliger, Drift

Trøgstad, Østfold

Avsluttet: Mandag 20. Mai 2013