Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

IT/Web og Support i Østfold

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Østfold
Avsluttet

Utvikling av innovative løsninger for helhetlige virtuelle, digitale helsetjenester for ved Sykehuset Østfold HF

Anskaffelsen har til formål å utvikle, teste og ta i bruk nye digitale løsninger og virtuelle helsetjenester for pasient og helsetjeneste i et kreftforløp. løsningene/tjenestene skal bidra til at helsetjenesten kan tilby trygg oppfølging når pasienten er hjemme og at pasientene i større grad skal settes i stand til å medvirke og delta aktivt i behandling og mestring av eget liv.
Sykehuset Østfold har inntil 7, 3 mill. Kroner til å utvikle og teste digitale/virituelle løsninger og tjenester for pasient og helsepersonell. i dette innovasjonspartnerskapet er behovet en helhetlig løsning for alle (også fremtidige) virtuelle helsetjenester ved foretaket, med fokus på avstandsoppfølging/hjemmemonitorering av kreftpasienter og grensesnitt for helsepersonell som har ansvar for denne pasientgruppen. Ambisjonen for partnerskapet er dermed at løsningen(e) på sikt skal kunne breddes ut til flere pasient-/sykdomsgrupper, og for flere digitale tjenester, samt at den skal være gjenbrukbar i helsetjenesten både nasjonalt og internasjonalt.
Anbud id:
552382
  • Sted:
    Halden, Moss Sarpsborg, Fredrikstad, Hvaler, Råde, Våler (Viken), Skiptvet, Indre Østfold, Rakkestad, Marker, Aremark, Aurskog-Høland  Vis alle
  • Registrert:
    Fredag 19. Oktober 2018
Er du interessert i dette oppdraget?