Arkitekt, Entreprenør, Mekaniske verksteder, Prosjektleder, Riving, Rørlegger, Stålarbeider, Vann & avløp, Ventilasjon i Vestfold

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1143 Siste år
302 Siste 3 mnd
92 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Vårnes RA - nytt innløpsarrangement

Registrert Dato: Onsdag 19. Desember 2012

Vårnes renseanlegg har en tilrenning under regnvær som kan gå opp i 800 - 900 m3/h. Det har to ulike rister, som nå er slitne og skal skiftes ut. Rommet de står i er så trangt at alt arbeid med drift og vedlikehold blir svært tungvint. I rommet ved siden av, der konteiner og sandavvanner står, er det bedre plass. Det er tenkt en løsning med å fjerne en Leca-vegg mellom disse rommene og lage en gangbane slik at man får tilgang til ristene fra begge sider.
Det skal da leveres to nye innløpsrister, med ristgodsvasker og presse separat eller innebygd i ristenheten, og skrue eller rør til 1000 l konteiner. Det skal også leveres sandvasker med egen konteiner. Det skal leveres nødvendig utstyr som gangbaner med rekkverk for å lette adkomst, og løfteutstyr for å heve ristene opp av kanalen eller ta dem helt ut i konteinerrommet.
Til lufting av sandfang er det to blåsemaskiner som skal skiftes ut. Det ønskes pris på disse, men byggherre kan evt. bestemme at disse trekkes ut av leveransen.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere