Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Betong, Elektriker, Entreprenør, Maskinentreprenør, Rørlegger, Snekker, Stålarbeider i Østfold

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Østfold
Avsluttet

VA anlegg ved Lierkroa - Husebysletta

Beskrivelse av trasèene.
Pumpestasjon 1, ca. 80-90 m syd for Lierelva er tenkt bygget i området ved dagens busslomme. Til denne pumpestasjonen tilknyttes spillvann fra bebyggelsen på vestsiden av Husebysletta. Det er allerede lagt rør under riksveien. Det gjøres ikke tiltak på vestsiden av Husebyveien i dette området.
Herfra pumpes spillvannet til ny pumpestasjon rett nord for Lierelva. Det er allerede lagt pumpeledning i bru over Lierelva. Pumpestasjon 2, ca. 20-30 m nord for Lierelva er planlagt på syd-østsiden av dagens gangvei. Bygging av stasjonen krever dispensasjon fra kommuneplanens bestemmelse når det gjelder byggegrense mot Lierelva. Denne stasjonene skal i tillegg til spillvann fra pst. 1 også pumpe spillvann fra Lierkroa og nærliggende bebyggelse. Lierkroa har i dag en egen pumpestasjon øst for kroa. Denne nedlegges og det legges selvfallsledning tilbake til pst. 2. Spillvann fra bebyggelsen på vestsiden av riksveien skal også føres til pst. 2. Det er lagt ledning under riksveien i en tidligere entreprise, men ledningsanlegget forlenges som vist på vedlagte plan.
i forbindelse med bygging av pumpestasjon 2 skal det foretas en mindre oppfylling av eiendommen 109/7. Omfanget er omsøkt hos nve (Norges vassdrags- og energidirektorat) og Lier kommune, og begge har akseptert dette. i den forbindelse skal nedre del av elveskråningen erosjonssikres.
Ledningstrase fra pst. 2 legges på eiendommen 109/7, men langs grensen for ikke å hindre evt. Fremtidig utnyttelse av eiendommen. Traseen knekker opp mot felles avkjørsel. Videre følger traseen eiendomsgrensen mellom 109/20 og 111/80. Vi legger oss på vestsiden av dobbeltgarasje på 111/80 og opp til parkeringsareal for Lierkroa. Glitre Energi har her planlagt ny nettstasjon. Traseen følger videre eiendomsgrensen, men på Lierkroas side, opp mot Tuverudveien og knekker nord-vest over. Tuverudveien krysses med styrt boring. Videre opp mot Mellomveien følger traseen jordekanten og tilknyttes i eksisterende kummer.
Det må bores stikkledning for pumpeledning (spillvann) fra eiendommen 108/59 på vestsiden av riksveien.
i entreprisen inngår også kryssing av Lierelva for Glitre Energi/Fiber 1 med styrt boring.
Anbud id:
447733
  • Sted:
    Lier
  • Registrert:
    Torsdag 12. Januar 2017

Lignende oppdrag i Østfold

6 anbud