Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Elektriker, Entreprenør, IT/Web og Support, Maskinentreprenør, Rørlegger, Stålarbeider i Innlandet

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Innlandet
Avsluttet

VA-automasjonstjenester med tilhørende materiell

Kunden ved enheten teknisk drift har selv ansvaret for å drifte sin bygningsmasse. Denne omfatter bl. a. Mannskapsbygg, vannverk og renseanlegg, samt en rekke pumpestasjoner og høydebasseng ute på ledningsnettet. Til sammen har vi om lag 160 egne bygg med tilhørende elektriske anlegg og installasjoner. Dessuten har Kunden en god del sonemålere i kum på ledningsnettet.
Bygningsmasse Antall
Mannskapsbygg Nes, Sjusjøen
Vannverk Nes, Narud, Moelv 2 stk
Renseanlegg Nes, Moelv, Brøttum, Lismarka, Kylstad og Brumund
Utestasjoner (det er avløpspumpestasjoner, trykkøkere, høydebasseng 130 fordelt i hele kommunen
De elektriske anleggene skal vedlikeholdes og rehabiliteres. Dette omfatter bl. a. El-installasjon og kabling, lys- og varmestyring, frekvensomformere og tavler med pls/kommunikasjon. Det vises til vedleggene Tekniske retningslinjer for pumpestasjon, trykkøkere og høydebasseng. Serviceoppdrag som termografering, feilsøking, dokumentasjon og kontroll av el-anlegg vil også være en naturlig del av tjenesten.
Rehabilitering av det elektriske anlegget har de senere årene skjedd parallelt med at Kundens toppsystem for styring og overvåkning, har blitt bygget ut. Praktisk talt alle vann- og avløps-anleggene (bygg) er tilknyttet dette toppsystemet. Alle nybygg blir også tilknyttet toppsystemet. Automasjonstjenestene må utføres i samarbeid med Kundens leverandør av toppsystem for styring og overvåking.
Teknisk retningslinjer pumpestasjon vann, pumpestasjon avløp og høydebasseng er vedlagt.
Arbeidet skal gjennomføres på en slik måte at det blir minst mulig til sjenanse for de som oppholder seg i bygget, herunder rydding, feiing, støvsuging etter endt arbeidsdag. Ved arbeider i områder hvor det er barn og/eller brukere/pasienter tilstede må det tas særlige hensyn for å ivareta sikkerheten.
Anbud id:
634479
  • Sted:
    Ringsaker
  • Registrert:
    Mandag 23. Mars 2020

Lignende oppdrag i Innlandet

1 anbud