Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Entreprenør, Maskinentreprenør i Agder

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Agder
Avsluttet

VA - materiell og utstyr, betongprodukter og gategods

Oppdragsgiver ber om tilbud på va- materiell og -utstyr som i hovedsak (men ikke uttømmende) består av:
Trykk-, avløps-, overvanns-, anleggs-, drens- og kabelrør og deler, betongprodukter, gategods m. v.
Produktene forutsettes brukt til kommunalteknisk drift, vedlikehold og rehabilitering, samt til mindre nyanlegg som gjennomføres av oppdragsgiver.
For anskaffelser knyttet til investeringsprosjekter som overstiger 500. 000, -, skal oppdragsgiver stå fritt til å benytte seg av rammeavtalen eller å gjennomføre egen anbudskonkurranse for den konkrete anskaffelsen.
Produkter som inngår i utbyggingsprosjekter som utbygges av private aktører etter egne utbyggingsavtaler, omfattes ikke av konkurransen.
Leveringssted for produktene kan være hvor som helst i de aktuelle kommuner.
Det kan også bli aktuelt med levering langs ledningstraseer som driftes av aktuelle kommuner, men som ligger utenfor kommunenes grenser.
Mange av de produkter som etterspørres i konkurransen, skal benyttes til vedlikehold og reparasjoner, eller til utvidelse av eksisterende anlegg og installasjoner. Av den grunn er det for flere produkter benyttet konkrete produktmerker (og i en del tilfeller også nrf-numre) for å sikre at de passer til eksisterende installasjoner så vel teknisk som estetisk.
For en del produkter er formuleringen "eller tilsvarende" benyttet i tillegg til produktmerke (og evt. nrf-nummer). Her er produktmerke (og evt. nrf-nummer) angitt for at alle tilbydere skal få samme informasjon om hvilke produkter oppdragsgiver benytter i dag. Det er fullt
mulig å tilby andre merker med tilsvarende funksjonalitet og egenskaper.
Beskrivelse av aktuelle produkter og produktgrupper finnes i Vedlegg 2 - Produkt- og prisskjema som skal benyttes ved innsending av tilbud.
Anbud id:
593103
  • Sted:
    Kristiansand
  • Registrert:
    Torsdag 27. Juni 2019

Lignende oppdrag i Agder

6 anbud