Entreprenør, Snekker, Vaktmester i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

2495 Siste år
637 Siste 3 mnd
241 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Vaktmester- og tømrertjenester Oslo kommune Bydel Sagene

Registrert Dato: Fredag 30. November 2012

Oslo kommune Bydel Sagene skal anskaffe effektive og gode vaktmester-/tømrertjenester for vedlikehold, mindre arbeider/utbedringer og oppussing på bydelens tjenestesteder, tiltak og boliger.
Eiendomsmassen bydelen drifter inkluderer bl.a. 26 barnehager, 3 flerbrukshus, 2 ungdoms-tiltak, 5 boliger for utviklingshemmete, 3 blokker med psykiatriboliger, Sagene samfunnshus og kommunale boliger til utleie for befolkningen. Listen er ikke uttømmende. Totalt areal grunnflate er på ca 50 000 kvadratmeter.
Oppdragsgiver kan ikke si noe sikkert om hva som blir tjenestens totale omfang i kontrakts-perioden. Behovene for vedlikehold, reparasjoner, mindre utbedringer og oppussing vil variere hvert år. Regnskapstallene viser at det ble utført vaktmester-/tømrertjenester for NOK 0,3 mill i 2010, NOK 1,1 mill i 2011 og pr. oktober 2012 NOK 0,3 mill. Regnskapstallene er kun retningsgivende for årlige kostnader og innebærer ingen forpliktelser for Oppdragsgiver.
Regnskapstallene viser at det ble utført vaktmester-/tømrertjenester for NOK 0,3 mill i 2010, NOK 1,1 mill i 2011 og pr. oktober 2012 NOK 0,3 mill. Regnskapstallene er kun retningsgivende for årlige kostnader og innebærer ingen forpliktelser for Oppdragsgiver.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Entreprenør, Snekker, Vaktmester

Areal, Boliger, Oppussing, Reparasjoner, Utleie, Vedlikehold

Oslo, Oslo

Avsluttet: Fredag 01. Februar 2013