Rengjøring, Vaktmester i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

886 Siste år
262 Siste 3 mnd
51 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Vaktmestertjenester og rengjøring til bygård på frogner i oslo

Registrert Dato: Mandag 29. November 2010

Det søkes vaktmestertjenester (og rengjøring) til bygård på Frogner i Oslo.

Sameiet er en funkisgård på Frogner i Oslo (postnummer 0262) fra 40-tallet. Gården ligger med hovedinngang fra Vestheimgata og med tilgang fra baksiden via stikkvei som går inn fra Frognerveien.

Gården har seks etasjer pluss kjeller, med totalt 65 boenheter. Boenhetene er fordelt på to fløyer med felles inngangsparti og en heis. Vaktmester/rengjøringspersonale disponerer rom i kjelleren med vann, vask, dusj og lager.

Tjenestene som etterspørres kan deles opp i tre tjenestesett, som ønskes tildelt enkeltvis eller samlet. De to første tjenestene håndteres i dag av en vaktmester, mens den tredje (rengjøring) håndteres av eksternt firma. Det er følgelig ønskelig med angitt pris for hvert tjenestesett og for flere tjenestesett samlet avhengig av hva deres firma kan bistå med.

Ved å se på hybridbilder/skråfoto i karttjenester er det mulig å få en relativt god forståelse av gården. Det bli avholdt en felles befaring for utvalgte interessenter. I forkant av en slik befaring er det ønskelig å motta:
1) En kort beskrivelse av ditt firma med evt. referanser
2) Hvilke tjenester du ønsker å tilby
3) En indikativ, ikke-bindende prising av disse tjenestene

Det tas sikte på oppstart mellom 15. desember og 1. januar.

På forhånd, takk for din interesse.

================

Tjenestesett 1: Faste oppdrag

Søppeltømming;
Gården har to sjakter for søppelnedkast. Disse ender i søppelrom, hvor det står store søppelkasser på hjul under. I det ene søppelrommet er det egen heis opp til inngangspartiet. Fra det ene søppelrommet skal da en søppelkasse flyttes til det andre rommet, og begge kasser skal heves og stilles klar til avhenting. Nye kasser plasseres under nedkastene. Etter henting kjøres de tomme søppelkassene ned igjen. Tømmingen foregår tre ganger per uke, mandag, onsdag og fredag (ca kl 07:30).

I tillegg har gården oppstilt en søppelkasse for papirsøppel, med en kasse i bakhånd. Disse tømmes hver fredag sammen med øvrig søppel.
Søppelkassene og nedkastet skal holdes rene innenfor rimelighetens grenser.

Hagestell;
Gårdens hage går rundt hele bygget. Det er lagt plen og plantet hekk ut mot gatene. Plen og grøntanlegg skal holdes ryddig, hvilket innebærer at plenen slås inntil hver uke når det vokser som mest, og at hekken klippes/trimmes en til to ganger per år. Blomster og gressplen vannes etter behov. Blomster/beplanting håndteres av gårdens beboere.

Snøfjerning;
Det skal måkes sne og skrapes is foran inngangspartiet samt fortauet som gården er ansvarlig for ved snefall. Dette skal fortrinnsvis gjøres om morgenen før trafikken inn og ut av bygget tar til for alvor, dvs før kl 08. Baktrappene skal holdes farbare.

For tjenestesett 1 ønskes en fast pris per måned/år.


Tjenestesett 2: Variable oppdrag

• Vaktmester skal holde oppsyn med fellesarealene, og se til at disse er i forsvarlig stand. Ved sikringsbrudd skal vaktmester straks skifte sikringen.
• Så langt det er forsvarlig skal vaktmester ta seg av diverse småreparasjoner i gården. Ved behov for ekstern hjelp skal styrets formann kontaktes for godkjennelse. Der er i så henseende vesentlig å avklare hvor mye faglig kompetanse personalet har, dvs hva kan man utføre selv og når trengs det ekstern hjelp fra elektriker, rørlegger, snekker, blikkenslager, etc.
• Korridorer og inngangsparti skal holdes rene for avfall som beboere eventuelt måtte legge igjen. Kjelleren skal støvsuges/feies to ganger i året
• Inspisere og evt. rydde vaskeriet
• Sjekke lyspunkter i gården og evt. bytte lyspærer dersom disse er i ustand. Levere oversikt over nødvendige lyspærer til styret for bestilling i god tid før det går tomt.
• Gårdsplass inkl fortau i Frognerveien/Vestheimgata spyles/feies ved behov
• Opptre som kontaktperson ved evt varemottakelser, vise håndverkere til rette, etc
• Motta bestilling på nye navneskilt for postkasse og callinganlegg fra beboere (evt. ta initiativ til dette selv), montere slike og sende beskjed til forvalter for fakturering.
• Fjerne tagging, evt. kontakte styret for å avklare fremgangsmåte dersom dette ikke lar seg gjøre med tilgjengelige remedier/virkemidler.
• Holde orden på gårdens redskaper, føre liste over utstyr og melde ifra om behov for nyinnkjøp.

Prisingen av disse tjenestene kan enten være per time, en fast pris per måned/år med eller uten et antall timer inkludert, eller en kombinasjon av disse. Gården er generelt opptatt av forutsigbarhet.

Tjenestesett 3: Rengjøring

Vi trenger trappevask av linoleumsgulv samt fliser i inngangsparti , heisstol og vaskeri. Hver fløy er ca 15 meter lang og 2,5 meter bred. Mellom hver fløy er det rom ca 8x2,5 meter; trappene består av ca 15 trinn a 2 meter bredde samt to avsatser. Inngangspartiet har totalt areal ca 40 m2. Dette bør vaskes en gang per uke. Vaskeriet i kjelleren har en total størrelse på ca 30 m2 og vaskes ved behov. I inngangspartiet er det et teppe ca 3m x 1m som skal byttes månedlig om sommeren, hver annen uke om vinteren.

Det ønskes en pris angitt per måned for rengjøring og teppeleie/-bytte.