Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Entreprenør, Maler, Snekker, Stålarbeider i Oslo

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Oslo
Avsluttet

Valgutstyr til bruk i kommunene

Formålet med anskaffelsen er å inngå en rammeavtale med produsenter som kan levere valgutstyr til landets 430 kommuner. Valgutstyret består av valgavlukke, valgurne og et skiltprogram som kommunen kan bestille og bruke til gjennomføring av valg. Utstyret er utviklet og testet i forbindelse med en designkonkurranse arrangert i samarbeid med Norsk Form.
Ved gjennomføring av valg kan kommunen deles inn i flere valgkretser. i hver valgkrets skal det være ett valglokale på valgdagen. i hvert lokale settes det inn valgavlukker, urner og skilt. Antallet avlukker og urner i hvert lokale fastsettes av den enkelte kommune og avhenger av hvor mange velgere som hører til det aktuelle lokalet. Dette vil variere mellom lokalene. Hvor mange lokaler som etableres i den enkelte kommune vil variere med kommunestørrelse. på valgdagen etableres det ca 3000 valglokaler på landsbasis. i tillegg kommer valglokaler ved forhåndsstemmegivningen.
Den enkelte kommune er ansvarlig for tilrettelegging og gjennomføring av selve stemmegivningen. Ved institusjonsstemmegivning og stemmegivning hjemme hos velger (ambulerende stemmegivning) i den perioden forhåndsstemmegivning pågår, benyttes det valgurner.
Kommunal- og regionaldepartementet inngår disse tre rammeavtalene på vegne av kommunene. Kommunene har rett, men ikke plikt til å gjøre avrop på avtalene.
Anbud id:
124826
  • Sted:
    Oslo
  • Registrert:
    Tirsdag 16. November 2010

Lignende oppdrag i Oslo

6 anbud