Arkitekt, Entreprenør, Maskinentreprenør, Prosjektleder, Riving, Sanering, Snekker i Hordaland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

6531 Siste år
4765 Siste 3 mnd
247 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Valheim skole, riving - totalentreprise

Registrert Dato: Torsdag 24. Mai 2012

Bergen Kommune har kjøpt Valheim skole av Hordaland Fylkeskommune for å bruke tomten til barnehage. Det er besluttet at bygningene skal rives og det skal oppføres en ny barnehage med ca 150 plasser på tomten.
Eiendommen har et bruttoareal ca. 8300 m2 og det er oppført tre bygg med ca. bruttoareal på henholdsvis 690 m2, 730 m2 og 210 m2. Bygningene er oppført i 1959 og i 1960-årene.
I denne totalentreprisent inngår søknad om rivningstillatelse, rivningsarbeider samt grovplanering av den del av tomten som nå er bebygget. Arbeidet med søknad om rivningstillatelse kan startes umiddelbart etter kontraktsinngåelse i uke 27 og rivearbeidene på tomten skal være avsluttet 30.november 2012.
Alle bygningskonstruksjoner skal rives og massene fjernes fra tomten. Alle tekniske anlegg skal frakobles og sikres. Vedlagt er tegninger og planer som gir et innblikk i hvordan bygningsmassen er oppbygd. Det er utarbeidet en miljøsaneringsrapport over bygningene av Ragn-Sells.
Det finnes et tilfluktsrom i bygningene som er søkt revet og det forutsettes godkjennelse på dette. Denne delen vil være en opsjon og det forventes at dette er avklart ved kontraktsinngåelse.