Rørlegger i Akershus

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

860 Siste år
293 Siste 3 mnd
86 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Vannbåren varme ved oppussing av hus fra 1953

Registrert Dato: Onsdag 22. Februar 2012

Vi bor på Billingstad i Asker og planlegger oppussing av hus fra mai 2012. I 2011 pusset vi opp utvendig, der det ble etterisolert, lagt ny kledning og nye vinduer. Det neste som skal gjøres er bl. A. Legging av nye gulv med vannbåren varme, men vi er usikre på hvordan dette gjøres, hva det vil koste og hvilke alternativer som er mest lønnsomt for oss.

Trinn 1: oppussing av 2. etg. (75 m2). Her skal baderom renoveres, samt gang, 3 sov og 1 TV-stue. Det bør være mulighet for å regulere varmenivå ulikt i ulike rom som sov, bad og stur. Det vil bli lagt parkett bortsett fra på baderom (flislegging).

Trinn 2: oppussing av 1 etg. (135 m2). Her skal bad / separat wc renoveres, samt 2 sov, TV-stue, spisestue, kjøkken og gang. Gangen og baderom / wc vil bli flislagt, resterende areal parkett. Også her bør en ha ulike ´sløyfer´ der en har mulighet til å regulere varmenivå på sov / bad / resterende areal.

Trinn 3: oppussing av baderom i kjeller (6 m2). I kjelleren står i dag to varmtvannstanker. Kjelleren er en råkjeller med bl. A. Vaskerom.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Rørlegger

Areal, Baderom, Gulv, Kjeller, Kjøkken, Oppussing, Parkett, Råkjeller, Vannbåren, Varme, Varmtvannstanker, Vinduer

Asker, Akershus

Avsluttet: Lørdag 31. Mars 2012