Blikkenslager, Murer, Sanering, Taktekker i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

641 Siste år
192 Siste 3 mnd
74 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Vannlekkasje fra tak ned langs pipe mm

Registrert Dato: Fredag 22. Juni 2012

Oppgave 1 Sanering av bygning etter vannskade, loft:
Skadeårsak er yttre påvirkninger. Her er det mest sannsynlig lekkasje på pipe i gavl vegg og det ser ut som om det også er lekkasje på overgang taket og gavl vegg av rødstein. Det er tydelig pågått en stund, da en del av takets bord under taktekking er sopp angrepet. Her må taktekker eller blikkenslager sjekke taket. Spesielt beslaget til pipe og beslag på murkant gavl vegg og overgang fra taket til gavl vegg. I verste fall må deler av taket tekkes om.

Hittil har ikke lekkasjen ført til store innvendige skader. Det er noe fukt på overflater ved pipe på gavl vegg ved bod. Skader på belegg og plate ca. 1m2 ellers er det tørt. Fuktmålt også i leire i etasje skiller loft, ikke fukt her. Hvis lekkasje blir reparerte innen noenlunde kort tid, vil dette ikke føre til noe innvendig skader av stor grad.

Oppgave 2
Skadeårsak er kondens som følge av manglende ventilasjon i bod med vaskemaskin og tørketrommel. Årsak til dette er at ventil er tettet med en tøybit. Tøy biten lukte ille, er våt og var full av mugg. På et så lite rom er det meget viktig med ventilasjon og avtrekk p. G. A. All fukt fra vaskemaskin og tørke trommel. Selv om ventil er åpen er det fare for kondensering. Hvis det ikke er nok sug i ventil burde man kanskje montere vifte på toppen av røret til ventilasjons kanal.
Fukt fra boden har ført til skader på vegger i rommet mot trapperom og ved ene siden av vinduet. Deler av taket er vått, se tegning Foringer til dør og lister er fuktige. Det er også fukt på veggen i trapperom mot boden, 1m fra dør og 3m bredt, men det er mye flassing av maling flere stede i trapperommet (vegger / tak). Også skader på vindu.

Her må de områder som er fuktige pusses med betong sliper, for så å sette på tørk med tørkeplater og avfukter. Tørketid her vil minimum være 4-6 uker. Så må vegger etc. Sparkles og males. Og foring til dør skiftes samt lister. Lite vindu i bod males.

Oppgave 3
Brannsikkerhetstiltak; gipsplater bak bør, under trapp, tette glipper mellom veggplater.

Ønsker anbud!