Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Elektriker, Entreprenør, Maskinentreprenør, Rørlegger, Stålarbeider i Vestfold

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Vestfold
Avsluttet

Vannmålere til alle husstander i Sandefjord kommune inkl pilotprosjekt

Sandefjord kommune skal anskaffe vannmålere til alle abonnenter knyttet til kommunens vannforsyning, innen en 8-10 års periode. Dette gjelder husstander, hytter og næring.
For å sikre valg av leverandør med riktig kvalitet på vannmålere mtp bl. a målenøyaktighet, batteri levetid, utvalg og størrelse på målere, samt at de er klargjort for fjernavlesning, ønsker vi å kjøre en 2-trinns prosedyre, med valg av kvalifiserte leverandører til et pilotprosjekt i trinn 1, for så å velge leverandør på bakgrunn av en konkurranse der kvalitet og pris blir evaluert etter gjennomført pilotperiode.
i pilotprosjektet ønsker kommunen å teste ut et utvalg vannmålere fra de kvalifiserte leverandørene over en periode på inntil 1 år. Kommunen ønsker å teste ut hvilke funksjonaliteter utover måling av vann som kan integreres i vannmålere, og hvilke praktiske utfordringer som må hensynstas. Det ønskes mulighet for flere forskjellige størrelser med hensyn til plassbehov for måler.
Det er i pilotprosjektet ønskelig å teste vannmålere som kan kommunisere via LoRaWAN, nb-IoT og ams. Sandefjord kommune har LoRaWAN dekning i deler av kommunen, og dette skal utbygges ytterligere. En eller flere av sensorene som skal testes må også kunne testes via Narrowband der hvor det ikke er Lora dekning. Kommunen ønsker primært å benytte sensorer som kan kommunisere via ams senderne til strømmålere.
Det kan være aktuelt å teste vannmålere plassert i bygning eller i kum.
Anbud id:
632091
  • Sted:
    Sandefjord
  • Registrert:
    Mandag 2. Mars 2020

Lignende oppdrag i Vestfold

6 anbud