Rørlegger i Møre og Romsdal

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

193 Siste år
45 Siste 3 mnd
17 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Vannrenseanlegg til dialysevann - molde sjukehus

Registrert Dato: Fredag 26. Juni 2009

1.2 Omfang
Tilbudet gjelder anskaffelse ett komplett vannrenseanlegg til en nyopprettet dialyseavdelinge ved Molde sjukehus. Se kravspsifikasjon for detaljert spesifikasjon.
Leveransen skal være inklusive alle komponenter/tilbehør, demontering, montering/installasjon og ferdigstillelse slik at den fungerer som en helhet ut fra de behovene og krav som er beskrevet.
Nødvendig opplæring er også en viktig del av leveransen.
Tilbudet omfatter videre levering av service - og vedlikeholdsavtaler hvor det vil være sentralt å få konkretisert behovet for service - og vedlikehold, samt å få klarlagt hvilke årlige driftskostnader som forventes etter garantitidens utløp.
Vi gjør også oppmerksom på at dette konkurransegrunnlaget en del steder er basert på en funksjons- og ytelsesbeskrivelse som spesifikasjonsmetode. Det er derfor leverandørenes ansvar å inngi spesifikke og detaljerte tilbud som dekker sykehusets behov og krav på en tilfredsstillende og fullstendig måte.

Merk: For å melde din interesse i denne kunngjøringen og motta tilleggsinformasjon vennligst besøk Doffin nettsiden *** Linken er fjernet ***

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Rørlegger

Anskaffelse, Demontering, Ferdigstillelse, Utløp, Vedlikehold, Vedlikeholdsavtaler

Molde, Møre og Romsdal

Avsluttet: Fredag 17. Juli 2009