Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Rørlegger i Møre og Romsdal

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Møre og Romsdal
Avsluttet

Vannrenseanlegg til dialysevann - molde sjukehus

1. 2 Omfang
Tilbudet gjelder anskaffelse ett komplett vannrenseanlegg til en nyopprettet dialyseavdelinge ved Molde sjukehus. Se kravspsifikasjon for detaljert spesifikasjon.
Leveransen skal være inklusive alle komponenter/tilbehør, demontering, montering/installasjon og ferdigstillelse slik at den fungerer som en helhet ut fra de behovene og krav som er beskrevet.
nødvendig opplæring er også en viktig del av leveransen.
Tilbudet omfatter videre levering av service - og vedlikeholdsavtaler hvor det vil være sentralt å få konkretisert behovet for service - og vedlikehold, samt å få klarlagt hvilke årlige driftskostnader som forventes etter garantitidens utløp.
Vi gjør også oppmerksom på at dette konkurransegrunnlaget en del steder er basert på en funksjons- og ytelsesbeskrivelse som spesifikasjonsmetode. Det er derfor leverandørenes ansvar å inngi spesifikke og detaljerte tilbud som dekker sykehusets behov og krav på en tilfredsstillende og fullstendig måte.
Merk: For å melde din interesse i denne kunngjøringen og motta tilleggsinformasjon vennligst besøk Doffin nettsiden #URL0#? id=174153.
Anbud id:
56831
  • Sted:
    Molde
  • Registrert:
    Fredag 26. Juni 2009

Lignende oppdrag i Møre og Romsdal

2 anbud