Arkitekt, Elektriker, Entreprenør, Mekaniske verksteder, Prosjektleder, Rørlegger, Vann & avløp i Hordaland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

2730 Siste år
681 Siste 3 mnd
202 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Vannverkene i Tyssedal og Håra - anskaffelse av UV i eksisterende anlegg

Registrert Dato: Tirsdag 12. Februar 2013

Tyssedal vannverk/Tyssedal VBA skal oppgraderes med et nytt UV-anlegg, som skal bygges i serie med eksisterende UV. I tillegg til UV skal det leveres rørarrangement i rustfritt stål, ventiler og mengdemålere. Inkludert tilpassing til, og noe ombygging av, eksisterende rør. Det er utarbeidet eget konkurransegrunnlag for Tyssedal.
Håra vannverk/Myklastølhaugane VBA skal oppgraderes med et nytt UV-anlegg i serie med eksisterende UV. Inklusive ombygging av eksisterende UV. I tillegg skal leveres rørarrangement i rustfritt stål, ventiler og mengdemåler. Inkludert tilpassinger til, og noe ombygging av, eksisterende rør. Det er utarbeidet eget konkurransedokument for Håra.
Konkurranseformen er konkurranse med forhandling i ett trinn. Dvs det blir ikke foretatt prekvalifisering. Tidsfrist for mottak av tilbud finnes i kap. IV.3.4. Konkurransedokumentene skal lastes ned elektronisk fra Doffin. NB! Det stilles krav om at det skal gis tilbud på begge anleggene. Det vil bli opprettet en kontrakt for begge anleggene.
Tyssedal vannverk/Tyssedal VBA, følgende skal leveres: UV-anlegg, rørarrangement i rustfritt stål, ventiler og mengdemålere. Vaskeanlegg for UV. Nytt UV skal bygges i serie med eksisterende UV. Inklusive tilpassinger til eksisterende rør, som også må ombygges noe. Dimensjonerende vannmengde 20 l/s, laveste UV-transmisjon (UVT50) = 12 %.Det er utarbeidet eget konkurransegrunnlag for Tyssedal.
Håra vannverk/Myklastølhaugane VBA, følgende skal leveres: 1 stk UV-aggregat type Trojan UV-Swift SC B08, skal monteres i serie med eksisterende UV av samme type. Inklusive ombygging av eksisterende UV. I tillegg skal leveres rørarrangement i rustfritt stål, ventiler og mengdemåler. Inkludert tilpassinger til, og noe ombygging av, eksisterende rør. Dimensjonerende vannmengde 13 l/s. Det er utarbeidet eget konkurransedokument for Håra.
NB! Det stilles krav om at det skal gis tilbud på begge anleggene. Det vil bli opprettet en kontrakt for begge anleggene.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere