Prosjektleder, Transport i Østfold

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1142 Siste år
373 Siste 3 mnd
100 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Vareflytundersøkelse intermodala godstransporter statistikk (igs)

Registrert Dato: Onsdag 25. Mai 2011

Forespørselen omfatter opplegg, gjennomføring og presentasjon av arbeidsområde 1., Vareflytundersøkelse.
Vareflytundersøkelsen skal være en del av grunnlaget for videre arbeid med andre arbeidsområder. Denne anmodningen gjelder bare vareflytundersøkelsen.
Vi finner det sannsynlig at arbeidsoppgavene 2 til 4 i prosjektbeskrivelsen, også vil bli gjenstand for anbudsinnbydelse på et senere tidspunkt.
Hovedmålet er å finne de beste kombinasjonene mellom ulike trafikkslag. Dette betyr at det er interessant å finne informasjon om hvilken vareflyt som kan knyttes til de ulike trafikkslagene og hvilke godsmengder som kan overføres mellom veg, jernbane og sjø. Innenfor det geografisk området finnes det to flyplasser, Rygge og Trollhättan / Vänersborg. Prosjektet bør også ta hensyn til eventuelle intermodale muligheter i lufttrafikken. Shipping i området, inkluderer også vannveien på Vänern og Göta-elven.
Dette oppdraget skal utnytte resultater fra tilsvarende oppgaver som er utført tidligere. Ved gjennomføring skal det tas hensyn til offentlige rapporter, prosjekter og utredninger som er fullført på svensk og norsk side, før anbudsfristens utløp. Budgiver skal beskrive valg av metoder, intervjuobjekter, samt identifisere områder som dekkes av undersøkelsen. Budgiver skal også beskrive hvordan resultatene vil bli presentert, på en pedagogisk måte, som kan forstås av folk som ikke er kjent med emnet.
Det primære geografiske området for undersøkelsen er Fyrbodal og Østfold.
Godsstrømmer internt i hvert av områdene og grenseoverskridende godsstrømmer, skal inkluderes. I forbindelse med rapportering og kommunikasjon, skal reglene for Interreg programmet følges. Disse reglene er tilgjengelig på *** Linken er fjernet *** /> Tilbyder skal oppgi en samlet pris for hele oppdraget. Ingen ekstra kostnader skal påløpe. Dette betyr at tilbyder er ansvarlig for eventuelle endringer i valutakurser under oppdraget. Ingen prisjusteringer kan forekomme i løpet av kontraktsperioden. Hvis en annen part / underleverandør skal benyttes, skal prisen for denne oppgis. Budgiver får ikke beregne påslag for annen part/ / underleverandør, ut over et administrativt gebyr på opp til 7%. Prisfordelingen mellom den svenske og norske delen, skal oppgis. Regelverket for denne typen prosjekter, krever at de respektive prosjekteierne, på svensk og norsk side, skal faktureres direkte, etter overenskomst med Fyrbodals Kommunalförbund. Prisen skal oppgis i SEK, respektive NOK for svensk respektiv norske del.
Prosjekter av den typen som er angitt i denne forespørselen, skal utføres innenfor fastlagte budsjettrammer. Dette innebærer at det er satt en maksimal pris eller et pristak for oppdraget. Pristaket for den svenske delen er 700 000 SEK. Pristaket for den norske delen er 300 000 NOK.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Prosjektleder, Transport

Kontraktsperioden, Pris, Prosjekter, Utløp

Halden, Østfold

Avsluttet: Tirsdag 21. Juni 2011