Entreprenør, Kulde & varme, Rørlegger, Ventilasjon i Buskerud

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

830 Siste år
223 Siste 3 mnd
68 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Varme- og ventilasjonsteknisk oppgradering i bygg c ved åssiden vgs, drammen

Registrert Dato: Fredag 30. Oktober 2009

Buskerud Fylkeskommune skal rehabilitere de tekniske anleggene i to fløyer i Røyken videregående skole. Bygningen og alt teknisk utstyr er fra 1976 og tilfredsstiller ikke lenger dagens krav til inneklima/innemiljø. All oppvarming er i dag basert på elektrisitet og skal erstattes av et vannbåret system som, i første omgang, vil få energi fra en el-kjele. El-kjelen skal etter hvert erstattes av et lokalt nærvarmeanlegg, men dette inngår ikke i dette prosjektet.
I fløy C (verkstedene) er det allerede installert en del utstyr, men noe gjenstår, først og fremt det tekniske rommet med det nye luftbehandlingsanlegget.
I fløy B, klasseromsavdelingen, skal det foretas en del bygningsmessig ominnredning i tillegg til total utskiftning av ventilasjons-, varme- og el-anleggene. I tillegg og spesielt i forbindelse med ominnredningen, vil det bli nødvendig med noen sanitærtekniske arbeider. Alle gamle nedforinger vil bli fjernet og nye himlinger skal monteres slik at mest mulig av det tekniske utstyret blir skjult. Det er lave takhøyder og himlingene vil nødvendigvis bli meget uregelmessige.
Det skal innhentes separate anbud på følgende fagområder:
1. Bygningsmessige arbeider
2. Luftbehandlingsanlegg
3. Varme- og sanitæranlegg
4. El-arbeider
Entreprenøren for de bygningsmessige arbeider vil få i oppdrag å være hovedentreprenør med fremdriftsansvar.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere