Elektriker, Entreprenør, Flislegger, Gulv i Hordaland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1780 Siste år
599 Siste 3 mnd
157 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Varmekabler på baderom, sparkling av gulv samt litt elektrikerarbeid

Registrert Dato: Mandag 23. August 2010

Vi ønsker anbud på
1) Varmekabler (med termostat) på baderom (7kvm). Det er 3 cm opp til ny-innsatt sluk (står i enden av rommet). Ingen rør e.l. utover sluket går gjennom gulvet. Vi ønsker, hvis mulig, tynne isolasjonsmatter (depron e.l.) under varmekablene. Undergulvet er avrettet og skal være klart for legging av kabler. Underfordelingsskap hvor strømmen kan tas fra står vegg-i-vegg med baderommet.

2) Sparkling av gulv over varmekabler, med helning mot sluk. Vennligst indiker i anbudet om gulvsparkelet blir tykt nok til at vi kan legge vinyl over (se også punkt 4).

3) Ytterligere elektriske arbeider på baderomet: Stikk til vaskemaskin, tørketrommel og varmtvannsbereder (finnes to eksisterende kurser som må legges om), to lyspunkt og et tilhørende stikk på vegg, samt avtrekksvifte i tak. Vi kan legge rør klar til trekking etter nærmere avtale med elektriker om dimensjoner og antall.

4) Vi vurderer å flise selv, men dersom dere vil legge ved et separat anbud på membran/flising av gulv, evt. legging av baderomsvinyl, tar vi gjerne i mot det også.

Anbudet må inkludere alt av materialer.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere