Elektriker i Sør-Trøndelag

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

555 Siste år
168 Siste 3 mnd
48 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Varmekabler, strømpunkter nyinnredet kjellerrom (evt. nytt sikringsskap)

Registrert Dato: Tirsdag 19. Juli 2011

Jeg innreder et arbeidsrom i en tidligere grovkjeller i uke 29-32. Har dere kapasitet til å ta på dere noe installasjonsarbeid i løpet av disse ferieukene?

Det som haster mest er legging av varmekabler (ca 12-13 m2, se vedlagt skisse). Dette bør gjøres allerede i starten av kommende uke (uke 30).

Hvis dette er umulig i ferietida er jeg også interessert i pris på resten av jobben, som bør gjøres med første del uke 30-31 og siste del uke 32-33.

Jeg har laget en enkel skisse over rommet som ligger vedlagt. Ring 41656561 hvis noe er uklart mht målene.

LEGGING AV VARMEKABLER (tdilig i uke 30):
Dersom dere har kapasitet til dette, vennligst send pristilbud og mulig tidspunkt for legging av varmekabler inkl. materialer og arbeid. Send gjerne pris på både kabelmatte (som kan legges rett på Depron) og vanlige kabler (som må ha støp over Depron) hvis det er stor prisforskjell.
(Evt.: Dersom dere ikke har tid til å gjøre dette så tidlig: Er det mulig å legge varmekablene selv, og engasjere dere til godkjenning og tilkopling i etterkant + videre installeringer i rommet?)

ØVRIGE INSTALLERINGER I ROMMET (første del uke 30-31 og siste del uke 32-33):
Jeg ønsker også pristilbud for resten av el-installasjonene i rommet, men det er som sagt leggingen av varmekablene som haster mest for at jeg skal komme videre med arbeidet. Jeg ønsker pris på følgende installeringer, (totalpris inkl. materialer og arbeid + mva):

- Tilkopling av varmekabler inkl. termostat (bryter ved døråpning)
- Opplegg for 3 stk downlights i tak. Bryter ved døråpning. Jeg monterer downlights selv, trenger bare kabling til 3 ulike punkter på linje i sentrum av takflaten.
- Stikkontakter 4 stk (1 på hver vegg) á 4 uttak pr stk
- ( I forbindelse med riving av eksisterende kjellerbod har jeg demontert en eksisterende strømkabel som går gjennom rommet og videre ut til utendørs garasje. Denne kabelen må monteres tilbake. Utendørs kabel, strømkabel inn til rommet og koplingsbokser er intakte. Trenger bare ny kabel mellom de to koplingsboksene i hver sin ende av rommet.)

Hvis behov:
- Bytte av sikringsskap. I eksisterende sikringsskap er det ikke rom for flere kurser. Jeg regner imidlertid med at det nye rommet kan dele 16A-kurs med naborommet i kjeller som ble pusset opp på tilsvarende måte for noen år siden. Hvis dette ikke er mulig må sikringsskapet byttes til et større skap. Det er i dag 40A hovedsikring, foreslått byttet til 56A. Vennligst gi separat pris på dette (inkl. materialer, arbeid, avgifter til netteier), slik at vi kan vurdere om dette skal gjøres eller ikke på befaring.

Sikringsskapet ligger også i kjeller med bare en mellomgang mellom. Mellomgang og rommet med sikringsskap er enkel grovkjeller hvor kablene bare ligger montert åpent oppunder taket, så framføring av strøm til rommet regner jeg med blir en nokså grei operasjon. Kom gjerne på befaring hvis behov.

Ser fram til å høre fra dere så snart som mulig!