Webutvikling i Buskerud

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

258 Siste år
91 Siste 3 mnd
15 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Varsel om kunngjøring - Anskaffelse av økonomisystem tjeneste

Registrert Dato: Onsdag 14. November 2012

Dette er et varsel (veiledende kunngjøring) om at Ringerike kommune i den nærmeste tiden vil utlyse en konkurranse relatert til nytt økonomisystem for kommunen. 
Det vurderes foreløpig om kommunen ønsker å se på dette som en løpende leveranse av en tjeneste (Programvare som en tjeneste / SAAS) eller en tradisjonell programvarelisens med lokal installasjon og lokal datalagring.
Videre jobbes det med graden ov og formen på spesifikasjonen. Trolig vil vi her ende opp med en beskrivelse av kommunens behov og organisasjon, og overlate til leverandørene å gi gode løsningsforslag og argumentere for disse. Det varsles om at løsningens brukervennlighet samt sikkerhet knyttet til en velykket implementering, vil bli sentrale elementer i den endelige evalueringen. Det vil trolig være et krav om at leverandør skal ha lignende leveranser i det norske marked i den senere tid.
Det understrekes at dette bare er en veiledende kunngjøring som leverandører ikke trenger å handle aktivt på. Kunngjøring av konkurranse kommer trolig i begynnelsen av 2012

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Webutvikling

Implementering, Installasjon, Leverandør, Leverandører, Leveranse, Leveranser

Tunhovd, Buskerud

Avsluttet: Onsdag 28. November 2012