Rørlegger i Nordland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

226 Siste år
66 Siste 3 mnd
26 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Vask, toalett varmtvannsbereder

Registrert Dato: Torsdag 28. Februar 2013

Ønsker å få byttet ut eksisterende toalett med et nytt. I tillegg skal vasken på badet byttes. I dag er det en vask (uten skap under) formet som en slags «sopp» som går ned i gulvet. Rørene går også rett ned i gulvet (skjult bak vasken). Den nye vasken skal ligge oppå et skap som skal festes i veggen. Rørene som da går ned i gulvet vil da gå tvers gjennom skapet, og må / bør derfor «bøyes» inn mot veggen.

Skapet kan jo først monteres etter at den gamle vasken er fjernet, samtidig som det må monteres før den nye vasken monteres. Derfor blir vel også det en jobb for dere. Eventuelt må jobben gjøres halvferdig, så monterer jeg skapet, før jobben fullføres.

I tillegg har jeg to varmtvannsberedere i kjelleren. En på 200 liter for først og andre etasje, og en for kjelleren på 80 liter. Siden vi nå skal benytte hele huset selv, og siden jeg tenker å ha et badekar i kjelleren ønsker jeg å få koblet sammen de to varmtvannsberederne som står oppå hverandre, hvis dette lar seg gjøre. Slik at de sammen fungerer som en 280 liters bereder for hele huset.

Vurderer også å få installert vannstopper / vannstoppventil ved varmtvannsbereder / hovedstoppkranen. Varmtvannsberederne er plassert i et rom i kjelleren uten sluk. For å få 20 % rabatt hos Gjensidige på boligforsikringen min må følgende produkt (http: / / *** Linken er fjernet *** Sikkerhetsbutikken. No / Moistex-vannstopper) benyttes, og trådløse sensorer må plasserer på kjøkken og eventuelle andre våtrom uten sluk.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Rørlegger

Badekar, Kjøkken, Monterer, Sensorer, Skap, Sluk, Toalett, Varmtvannsbereder, Varmtvannsberedere

Bodø, Nordland

Avsluttet: Lørdag 30. Mars 2013