Rengjøring i Nordland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

162 Siste år
66 Siste 3 mnd
16 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Vaskeri, renseri, søm, salmakertjeneste, vedlikehold hjelmer/vernemasker-forsvaret i troms/finnmark

Registrert Dato: Fredag 29. Oktober 2010

Formålet med rammeavtalen(e) er å dekke Forsvaret i Troms og Finnmark sitt behov for følgende tjenestegrupper:
1. Vask, rens/ behandling og etterbehandling av bekledning/ tøy/ intendanturmateriell - bl.a. ulike typer klesplagg og uniformer, sengetøy, håndklær og annet tøy/ tekstiler. Tjenesten kalles heretter tjenestegruppe 1.
2. Søm og småreparasjoner - f.eks. reparasjon og tilpasning av uniformer/ tøy, reparasjon av membran med forsegling av søm på bekledning og omsying av enkelte artikler. Tjenesten kalles heretter tjenestegruppe 2.
3a. Salmakertjeneste/ grovsøm med reparasjon/ vedlikehold av f.eks. ryggsekker, stridsvester, trekk/ duker/ nett, tasker etc.
3b. Hjelmer - vask av hjelm og innmat, samt vedlikehold/ utskifting av innmat (bånd, puter og andre deler) og sluttkontroll.
Tjenesten 3a og 3b er én samlet tjeneste som heretter kalles tjenestegruppe 3.
4. Vask og vedlikehold av vernemasker - demontering, vask, desinfisering av drikkeslange/ maske, kontroll, reparasjon (med spesialverktøy), pakking av komplett vernemaske og supplering av komponenter i bæreveske, samt sluttkontroll. Tjenesten kalles heretter tjenestegruppe 4.
For tjenestegruppe 2 og 3a omfatter rammeavtalen kun reparasjon/ vedlikehold og ikke nyproduksjon/ nysøm.
Anslått årlig omfang for tjenestegruppe 1 er ca 400 000 kg som var omtrentlig vasket volum i 2009. Basert på historiske tall er verdien for alle de 4 tjenestegruppene samlet grovt anslått til å være ca 15 millioner NOK årlig. Av dette er verdien for tjenestegruppe 1 grovt anslått til å være ca 11 millioner NOK årlig, mens verdien for tjenestegruppe 2, 3 og 4 samlet er grovt anslått til å være ca 4 millioner NOK årlig.
For å sikre god konkurranse er de ulike tjenestene/ artiklene oppdelt i forskjellige naturlige tjenestegrupper. Leverandør kan velge hvilke og hvor mange av de 4 tjenestegruppene som den ønsker å levere tilbud på. Leverandør må, eventuelt ved hjelp av underleverandører, dekke hele behovet i de(n) aktuelle tjenestegruppen(e) som den ønsker å levere tilbud på.
Videre må Leverandør, eventuelt ved hjelp av underleverandører, samlet dekke alle de angitte enhetene/ lagrene i enten Troms eller Finnmark eller både Troms og Finnmark samlet for tjenestegruppe 1. For tjenestegruppe 2, 3 og 4 må Leverandør dekke alle enhetene/ lagrene i både Troms og Finnmark samlet. For vernemasker (tjenestegruppe 4) og hjelmer (tjenestegruppe 3b) må Leverandør i tillegg til å dekke alle enhetene/ lagrene i både Troms og Finnmark samlet, også dekke Nordland.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere