Arkitekt, Entreprenør, Maskinentreprenør, Prosjektleder, Vann & avløp i Møre og Romsdal

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1511 Siste år
517 Siste 3 mnd
121 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Vatn og avløp overøye/langsætrane

Registrert Dato: Onsdag 13. Oktober 2010

Etter ei gradvis utbygging av området mellom Almås og Langsætrane der ein har nytta tett tank og kvar enkelt har sytt for vassforsyning er vi no komne så langt at kommunalt nett må byggast ut. Øravatnet vest for alpinanlegget er utpeika som vassforsyningskjelde. Stordal alpinanlegg skal også ta vatn her for produksjon av snø, og dei vil kome med innspel til plassering av trase gjennom alpinanlegget. Vi ser derfor for oss å gå med felles leidning ned til tunet på Overøye der renseanlegg for vatn vert montert. På vedlagde kart finn ein den traseen som naturleg peikar seg ut for å unngå pumping, innteikna med raud strek.
Vatn og avløp er naturleg å legge i lag.I enden på raud strek mot sør er tenkt å plassere renseanlegg for avløp. Biokjemisk renseanlegg for trinnvis utbygging er ynskjeleg.
Vi ynskjer med dette å få pris på arbeid fram til ferdig anbodspapir for leidningsanlegg, renseanlegg vatn og renseanlegg avløp. I tillegg skal søknad om godkjenning av vassforsyningsanlegg og søknad om utsleppsløyve vere utarbeidd og klart for innsending til godkjenningsmynde. Det er ynskjeleg at alt dette er ferdig til 25.mars 2011.
Ber om at tilbod på arbeidet vert levert inn til Stordal kommune, teknisk etat, Pb 115, 6259 stordal innan mandag 05. november 2010 kl. 1300 i konvolutt/e-post merka ? tilbod Overøye/Langsætrane?.
Ein tek atterhald om endeleg fullfinansiering og grunnrettar.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Arkitekt, Entreprenør, Maskinentreprenør, Prosjektleder, Vann & avløp

Avløp, Pris, Pumping, Renseanlegg, Tank, Utbygging

Stordal, Møre og Romsdal

Avsluttet: Fredag 05. November 2010