Elektriker, Entreprenør, Maskinentreprenør i Østfold

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1279 Siste år
421 Siste 3 mnd
99 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Vedlikehold gatebelysning i Moss kommune

Registrert Dato: Mandag 10. Oktober 2011

Moss kommune inviterer til åpen anbudskonkurranse  på vedlikehold av alt av gatebelysning i Moss kommune. Det ønskes tilbud fra firmaer med det faglige, tekniske, ressursmessige og økonomisk grunnlag som er nødvendig for oppfylling av kontrakten.  Avtaleperiode skal være 3 år fra om med 1. Januar 2012, med rettighet for oppdragsgiver til å forlenge avtalen med 1+1 år. Det vises også til kunngjøring på Doffin og TED.
 Innlevering av tilbudet:
Alle tilbud skal leveres elektronisk via Mercell-portalen, *** Linken er fjernet *** innen tilbudsfristen.
Har du noen spørsmål vedrørende dette anbudet, må disse stilles i kommunikasjonsmodulen i Mercell. Dette for at all kommunikasjon skal loggføres.
Er du ikke bruker hos Mercell, eller har du spørsmål knyttet til funksjonalitet i verktøyet, eller hvordan du skal gi tilbud, ta kontakt med Mercell Support: support@mercell.com
Tlf:  + 47 21 01 88 60. 
 Det anbefales at tilbudet leveres inn i god tid før fristens utløp. Skulle det komme tilleggsinformasjon fra innkjøper som fører til at du ønsker å endre tilbudet ditt før fristen utgår, kan du gå inn og åpne tilbudet, gjøre eventuelle endringer og levere på nytt helt inntil tilbudsfristen utgår.  
Krever tilbudet elektronisk signatur?
På offentlige utlysninger, vil du trenge en elektronisk signatur. Informasjon om dette finner du på *** Linken er fjernet *** *** Linken er fjernet *** eller *** Linken er fjernet *** />Vi gjør oppmerksom på at det kan ta noen dager å få levert en elektronisk signatur.
 
 
For denne anbudsprosessen benytter oppdragsgiver Mercell Sourcing Service. For å melde din interesse på dette anbudet samt få tilgang til dokumenter, skal du klikke på lenken nedenfor eller kopiere og lime inn lenken i din nettleser.
*** Linken er fjernet *** />. Følg deretter instruksjoner på nettsiden.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Elektriker, Entreprenør, Maskinentreprenør

Anbudskonkurranse, Elektronisk, Fører, Oppfylling, Utløp, Vedlikehold

Tomter, Østfold

Avsluttet: Fredag 20. Januar 2012