Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Alarm og sikkerhet, Elektriker, Entreprenør, Glassarbeider, Maler, Murer, Riving, Rørlegger, Snekker, Taktekker, Utleie, Ventilasjon i Østfold

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Østfold
Avsluttet

Vedlikehold og oppgradering av Lommedalen kirke

Kontrakten omfatter diverse bygningsmessige tiltak og oppgraderinger av teknisk anlegg ved Lommedalen kirke.
Det skal skiftes ut to ventilasjonsaggregater og etableres nytt kanalnett i ventilasjonsrom 013 i kirkens kjeller. Eksisterende kanalnett i kirke og administrasjon skal rengjøres.
Det skal etableres nytt sluk i bøttekott rom 129 i 1. Etg. Og sluk i ventilasjonsrom 013 i kirkens kjeller. Det skal også monteres ett brannskap.
Eksisterende automatikkfordeling skal rives og erstattes av ny fordeling med ny automatikk. Ny automatikk inkluderer et nytt lokalt sd-anlegg (med tilknytning til bærum Kommunes toppsystem) og ny fordeling med alle nødvendige komponenter for lokal styring og regulering. De nye ventilasjonsaggregatene skal programmeres og implementeres i automatikken i henhold til funksjonsbeskrivelsen. All eksisterende funksjonalitet i dagens sd-anlegg/automatikkanlegg skal videreføres og programmeres i det nye automatikkanlegget, slik at eksisterende funksjonalitet beholdes.
Elektroteknisk entreprise omfatter oppgradering av el-tekniske installasjoner ifb. Med rehabilitering av fasader og tak, utskifting av driftstekniske installasjoner med tilhørende automatikk samt oppgradering av belysnings- og nødlysanlegg.
Anbud id:
504924
  • Sted:
    Bærum
  • Registrert:
    Lørdag 20. Januar 2018

Lignende oppdrag i Østfold

6 anbud