Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Anleggsgartner, Arkitekt, Betong, Entreprenør, Maskinentreprenør, Murer, Stålarbeider i Trøndelag

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Trøndelag
Avsluttet

Vedlikehold og rehabilitering av kommunale bruer 2018 og 2019

Oppdraget omfatter vedlikehold og rehabilitering av kommunale bruer. Trondheim kommune forvalter over 70 bruer og flere av disse vil omfattes av denne kontrakten. Dette vil være avhengig av kommunale bevilgninger og skader som avdekkes ved bruinspeksjoner.
Oppgavene omfatter blant annet fugereparasjoner, betongreparasjoner, korrosjonsbeskyttelse, utskiftning og reparasjon av rekkverk, mindre dekkereparasjoner, reparasjon av lager og lignende. Arbeidene utføres kun etter behov vurdert av oppdragsgiver.
Vedlagte mengdebeskrivelse inneholder mengder som tilsvarer et antatt omfang av årlige arbeider innenfor kontrakten. Virkelig størrelse kan variere ut fra behov og/eller årlige bevilgninger. Oppdragsgiver forbeholder seg retten til å justere mengdene før kontraktsinngåelse slik at kontraktsummen gjenspeiler de antatte årlige bevilgningene til de aktuelle oppgavene.
på grunn av de varierte oppgavene må flere av tiltakene utføres som regningsarbeid. Timepris på mannskaper og utstyr kommer således inn i tilbudsskjema. Arbeidene kan være vanskelige å beskrive i detalj. Det forutsettes at arbeidet skal gjennomføres på en samarbeids- og løsningsorientert måte. Gjenkjenning/identifisering av bruer baseres på brunummer.
Det ønskes at entreprenøren tar en aktiv rolle i bruvedlikeholdet og fortløpende rapporterer inn skader som blir observert ved vedlikeholdsarbeidene.
Anbud id:
521598
  • Sted:
    Trondheim
  • Registrert:
    Lørdag 5. Mai 2018

Lignende oppdrag i Trøndelag

6 anbud