Prosjektleder, Webutvikling i Rogaland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

612 Siste år
212 Siste 3 mnd
43 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Vedlikehold og videreutvikling av GIS verktøy [Doffin oversetter]

Registrert Dato: Fredag 14. Desember 2012

OD ønsker å innhente tilbud på konsulenttjenester innen vedlikehold og videreutvikling av ODs Geografiske Informasjonssystemer (GIS verktøy). GIS verktøyet inkluderer bl.a. ODs faktakart på internett (*** Linken er fjernet *** og ODs interne GIS datasystem basert på ESRI-, Latitude Geographics- og Open Source-programvare. Dette innbefatter også kompetanseoverføring og rådgivning på nye og eksisterende løsninger.
Hensikten med konkurransen er å inngå en avtale med en leverandør fra primo 2013 med 2 års varighet med opsjon for OD til å forlenge avtalen med ytterligere 1 + 1 år.
Kontraktsverdien antas å være ca kr 400.000 inkl. mva. pr år. Beløpet angir antatt bruk av avtalen pr år og innebærer ingen forpliktelser for tilbyder. Det tas videre forbehold om nødvendige bevilgninger fra departementet.
For denne anbudsprosessen benytter oppdragsgiver Mercell Sourcing Service. For å melde din interesse på dette anbudet samt få tilgang til dokumenter, skal du klikke på lenken nedenfor eller kopiere og lime inn lenken i din nettleser. *** Linken er fjernet *** Følg deretter instruksjoner på nettsiden.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Prosjektleder, Webutvikling

Konsulenttjenester, Leverandør, Vedlikehold

Vikebygd, Rogaland

Avsluttet: Onsdag 23. Januar 2013