Arkitekt, Prosjektleder i Akershus

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

734 Siste år
175 Siste 3 mnd
58 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Veg- og gateplan ski tettsted - strategisk dokument for videre planlegging

Registrert Dato: Tirsdag 12. April 2011

Det skal utarbeides veg- og gateplan for Ski tettsted, som skal finne frem til strategier og løsninger for utformingen av veg- og gatenettet i Ski på mellomlang og lang sikt. Planen skal bygge opp under Ski stasjon som kollektivknutepunkt og være tilpasset den økte urbaniseringen, som følge av sterk vekst i antall innbyggere og arbeidsplasser. Planen skal danne grunnlag for videre planlegging i Ski tettsted og langsiktige prioriteringer i Oslopakke 3 og Samferdselsplan for Akershus 2014-23.
Sluttdokumentet (planen) skal bestå av en strategisk rapport og kartfestet plan for anbefalt veg- og gatenett, samt parkeringsprinsipper for Ski tettsted. Planen vil fungere som et faglig grunnlagsdokument for videre områderegulering i Ski tettsted.
Det ønskes konsulentbistand til prosjektet i perioden fra og med mai 2011 til og med januar 2012. Bistand ønskes både for å styrke kapasitet og kompetanse i prosjektgruppa, og for å øke profesjonaliteten i fremstillingen av budskapene og planen. Konsulent skal bistå i gjennomføring av prosjektet, og forestå utredning av deltemaer etter oppdragsgivers bestemmelse.
Oppdraget består av tre faser, med delleveranse i form av rapport/notat fra hver fase.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Arkitekt, Prosjektleder

Konsulent, Planlegging

Ski, Akershus

Avsluttet: Torsdag 12. Mai 2011