Entreprenør, Gulv, Maler, Murer, Prosjektleder, Snekker i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

4676 Siste år
1595 Siste 3 mnd
430 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Vegglegging, gulvlegging og maling

Registrert Dato: Mandag 15. Februar 2010

ØNSKER ANBUD/ RØFT PRISOVERSLAG SÅ RASKT SOM MULIG.

Vi vurderer å kjøpe et delvis oppussingsobjekt. Vi vil ikke gjøre jobben selv, men vil høre hva et entrepenørfirma skal ha for hele jobben. Det er snakk om

-Sparkle/pusse vegger og male alle veggoverflater
-Legge gulv (fortrinnsvis parkett, muligens noe laminat) og gulvlister

Dette gjelder alle rom (unntatt bad) i en leilighet på ca 75 kvadratmeter gulvareal. Normalhøyde på veggger (2,3m?) (to soverom, kjøkken, stue og gang)

Det som kompliserer forholdet, er at veggene er i gips (bare noen millimeter tynne, og det ligger et "luftlag" bak.) Jeg vurderer å "skifte ut" disse gipsveggene med noe mer holdbart (hva? annen gipskonstruksjon?), ettersom jeg ser at det er mange hull i flere av veggene, noen av dem på størrelse med en knyttneve. Det er altså snakk om å rive gipsveggene (i alle fall de eksisterende) og sette opp noe som er mer solid (slik at man spikre opp et bilde uten å være redd for å slå inn veggen). Hva kan løsninger være, og hva vil de koste (bare et overslag)? Jeg har forstått det slik at så å si alle veggene i leiligheten er slike tynne gipsvegger, også de som vender ut mot yttervegg (betong med isolert bindingsverk).


Jeg vil gjerne ha et røft overslag (enten basert på leilighetens størrelse generelt/unøyaktig eller en "kvadratmeterpris") på både "vegglegging" (+ hvilken løsning dere anbefaler), sparkling/pussing/maling på vegg og gulvlegging (parkett/laminat/ gulvlister).

Tusen takk. Vi har satt av en del penger i utgangspunktet, men må vurdere budet i forhold til overslaget. Dette blir mest sannsynlig veldig aktuelt.


På forhånd tusen takk.
Vennlig hilsen Eli

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere