Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

IT/Web og Support i Vestland

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Vestland
Avsluttet

Veil. kunngjøring/leverandørdialog - felles løsning for kasse, booking og billettering

Bergen kommune har etablert et prosjekt for å anskaffe ny felles kasseløsning som må tilfredsstille endrede lovkrav i Bokføringsloven og bokføringsforskriftene som omfatter kassasystemer og dokumentasjon av kontantsalg.
Vi har behov for en kasseløsning som kan gi Bergen kommune bedre kontroll på kontantsalget/inntektene og tidsbesparelser i flere ledd. Spesielt har vi behov for å forenkle og effektivisere prosessene med dagsoppgjør, avstemming, avvikshåndtering og bokføring i regnskapet.
Bergen kommune har ca. 80 enheter med kontantsalg. Blant utsalgsstedene er det mange enheter med sporadisk salg og lite salgsvolum. De som skal betjene kassen kan være ansatte hvor bruk av kasseløsningen er en stor del av arbeidshverdagen, som for eksempel ved hovedbiblioteket. Andre skal håndtere kasseløsningen en eller få ganger i løpet av en periode, som for eksempel elever ved en ungdomsskole med kantinesalg.
Dersom markedsdialogen viser at det er mulig, skal anskaffelsen også inkludere funksjonalitet for booking og billettering. Vi ønsker en samlet grunnpakke som det skal være mulig å utvide senere, for eksempel med en fullskala arrangementsløsning.
Bookingløsningen skal brukes av kommunens innbyggere og ansatte til å booke kommunale ressurser. Det kan for eksempel være booking av et veiledningsmøte med saksbehandler fra kemneren, booking av et lokale (kantine på en skole) eller booking av utstyr som rullebrett og hjelm ved kommunens aktivitetshus. Bookingen skal kunne foretas enten på nett og/eller ved et kassepunkt.
Billettering skal brukes i forbindelse med salg av billetter til eksempelvis svømmehaller, kulturarrangementer eller kurs. løsningen skal kunne håndtere billettsalg på nett i kombinasjon med billettsalg ved salgssteder og samtidig være oppdatert på hvor mange billetter som til enhver tid er solgt, for å forhindre oversalg.
Valgt løsning skal integreres mot Bergen kommune sitt regnskapssystem (ubw økonomi). løsningen skal også håndtere flere typer betalingsformer, herunder kontanter, kortbetaling, mobilbetaling og betaling med internt påfyllingskort.
Bergen kommune skal ha tilgang til og eie alle dataene i løsningen.
Anbud id:
609419
  • Sted:
    Bergen
  • Registrert:
    Mandag 23. September 2019