Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Alarm og sikkerhet, Arkitekt, Elektriker, Entreprenør, IT/Web og Support, Ventilasjon i Vestland

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Vestland
Avsluttet

Veiledende kunngjøring: Innovasjonspartnerskap "1000 bygg - 10.000 muligheter" (EØS 018-2018)

Bergen Kommune inviterer til dialog med interessenter i markedet for følgende innovasjonsprosess:
Bergen kommune har behov for å forvalte bygg og eiendommer smartere. målet er å øke arealutnyttelse, tilgang og brukertrivsel. Det er også behov for å optimalisere drift og vedlikeholdsarbeidet av bygg og eiendommer.
For å oppnå smart forvaltning ønsker Bergen kommune nye og innovative metoder/løsninger for å samle inn, analysere og bruke data tilknyttet byggene og deres brukere. Brukerbehovene inkluderer også innbyggerne, blant annet knyttet til utleie, sambruk og flerbruk. Dataene må også benyttes til å bedre brukerdialogen med alle typer brukere.
Bergen kommune sammen med Innovasjon Norge og Nasjonalt program for leverandørutvikling etterspør nå nye og innovative løsninger for bygg- og eiendomsforvaltning. Vi ønsker innovasjon som er samfunnsgjennomgripende og som kan eskaleres nasjonalt og gjerne internasjonalt. løsningen eller produktet må ikke finnes i markedet fra før.
Etter gjennomført markedsdialog vil det i løpet av 2018 bli gjennomført en konkurranse om å inngå ett eller flere innovasjonspartnerskap.
Leverandører som deltar i innovasjonspartnerskapet vil helt, eller delvis, få dekket sin utviklingsinnsats. Det er leverandøren som vil eie rettigheten til produktet/løsningen, inklusive retten til kommersialisering.
Anbud id:
507679
  • Sted:
    Bergen
  • Registrert:
    Onsdag 7. Februar 2018

Lignende oppdrag i Vestland

6 anbud