Event & opplevelse, Overnatting i Østfold

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

28 Siste år
18 Siste 3 mnd
0 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Veiledende kunngjøring - invitasjon til markedsdialog om opprettelse av dynamisk innkjøpsordning for kurs- og konferansetjenester

Registrert Dato: Torsdag 10. September 2020

Statens innkjøpssenter ble opprettet 01.01.2016. Fra 01.09.2020 ble Statens innkjøpssenter overført fra Digitaliseringsdirektoratet til Direktoratet for forvaltning og økonomistyring (DFØ).
Målet og samfunnsoppdraget til innkjøpssenteret er «å få omstilling til å skje, ved å inngå og forvalte statlige fellesavtaler for statlige forvaltningsorganer i sivil sektor». Alle forvaltningsorgan i sivil sektor er obligatorisk omfattet av innkjøpsordningen, som utgjør 190 virksomheter og om lag 152.000 ansatte.
Statens innkjøpssenter er i planleggingsfasen for å opprette en dynamisk innkjøpsordning for kurs- og konferansetjenester. I den forbindelse gjennomføres nå en markedsundersøkelse.
Formålet med markedsundersøkelsen er å innhente markedets innspill og tilbakemeldinger til hvordan Statens innkjøpssenter kan etablere en dynamisk innkjøpsordning for kurs- og konferansetjenester.
Markedet oppfordres således til å benytte denne muligheten til å gi konstruktive og gode tilbakemeldinger og innspill slik at innkjøpsordningen etableres på en hensiktsmessig måte både for virksomhetene og leverandørene.
Staten har behov for kurs- og konferansetjenester blant annet innen følgende områder både innen- og utenlands:
• Kurs og konferansepakker uten overnatting.
• Kurs/konferansepakker med overnatting.
• Eventtjenester, bistand med fasilitering av større kurs og konferanser og arrangement.


Referansenummer:  20/1159

Er du interessert i slike oppdrag? Registrer Din Bedrift

Event & opplevelse, Overnatting

Halden, Østfold