Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

IT/Web og Support i Vestland

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Vestland
Avsluttet

Veiledende kunngjøring - Kartleggingsverktøy for psykometriske tester

Bergen kommune har behov for psykometriske tester og skjema til bruk i utredning og oppfølging av brukere innen feltet barnevern og psykisk helse barn og unge. Det kan videre være behov for en løsning for integrering av egendefinerte skjemaer og utvidelser av nye aktuelle rettighetsbelagte psykometriske tester og skjema innen disse feltene.
løsningen må også ivareta behovet for scoring, lagring, rapportering og innebygget personvern.
Bergen kommune har behov for følgende skjema/tester ved oppstart:
- Strenght and Difficulties Questionnaire (sdq)
- Beck Depression Index (bdi).
- Child Behavior Check List (cbcl)
- Ages and Stages Questionnaire (asq)
- Ages and Stages Questionnaire: Social and Emotional (asq: se)
målgruppen er kommunens ansatte og brukere av barneverntjenester og barne- og familietjenestene i Bergen kommune (barn og unge, foresatte, lærere, komparenter m. Fl.).
før en eventuell anskaffelse utformes og kunngjøres, ønsker Bergen kommune dialog med relevante markedsaktører for å motta innspill på hvilke løsninger, produkter og tjenester som kan tilbys.
Vi ber derfor relevante aktører melde sin interesse via kommunikasjonsmodulen i Mercell innen mandag 25. Oktober 2021 kl. 12: 00.
Vi vil deretter ta kontakt med leverandører som kan tilby relevante løsninger og tjenester og invitere til et dialogmøte, tentativt begynnelsen av november 2021. For å få tilstrekkelig tid til presentasjon og dialog, samt ivareta konfidensialitet, vil eventuelle
dialogmøter gjennomføres som enkeltmøter.
Bergen kommune ønsker med denne kunngjøringen å få kunnskap om markedet og innspill som kan være viktige for oss å ta med i et eventuelt konkurransegrunnlag.
Anbud id:
761175
  • Sted:
    Bergen
  • Registrert:
    Søndag 17. Oktober 2021