Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Alarm og sikkerhet, Arkitekt, Bedriftsrådgivning i Oslo

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Oslo
Avsluttet

Veiledende kunngjøring og markedsundersøkelse - Arkitekt og rådgivende ingeniørtjenester

Formålet med rammeavtalen er å dekke Forsvarsbyggs behov for ulike typer rådgivningstjenester og arkitekttjenester i hele Norge. Herunder rådgivende ingeniør bygg (rib), rådgivende ingeniør ventilasjon-, varme- og sanitæranlegg (riv), rådgivende ingeniør elektro (rie), rådgivende ingeniør brann (RIBr), Arkitekt (ark), Landskapsarkitekt (lark), Interiørarkitekt (iark), rådgivende ingeniør akustikk (riaku), rådgivende ingeniør geoteknikk (rig), Miljøkartlegging, sha koordinator. Spesifiserte tjenester kan bli endret i endelig kunngjøring.
Det er ønskelig med innspill fra markedet på følgende:
- Det kan være en utfordring med parallelle rammeavtaler med minikonkurranse at de kanskje ikke leveres tilbud, eller at man ikke får tilbud med god nok kvalitet. Vi ønsker innspill til hvordan dette kan unngås.
- Det kan være utfordring med at konsulenter som er i gang med et prosjekt trekkes ut etter at de er opplært. Vi ønsker innspill til hvordan problemet kan reduseres.
- Vi ønsker innspill på alternative prismodeller, og evt. Alternative måter å evaluere tilbud på.
- Vi ønsker innspill på hvordan hvordan rammeavtale kan utformes / oppfølging organiseres for å gi incentiv til å levere best mulig kvalitet i hvert oppdrag.
Tilbakemelding kan sendes som svar i Mercell eller på e-post til #URL0#.
Anbud id:
594987
  • Sted:
    Hele Norge
  • Registrert:
    Lørdag 6. Juli 2019

Lignende oppdrag i Oslo

6 anbud