Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Arkitekt, Betong, Elektriker, Entreprenør, Maskinentreprenør, Rørlegger, Snekker, Stålarbeider, Ventilasjon i Østfold

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Østfold
Avsluttet

Veiledende kunngjøring om salg av tomt i Kolbotn sentrum mot oppføring av svømmehall

Tomten
Tomten BT3 (eiendommene 40/157 og 40/445 i Solbråtanveien) ligger sentralt i Kolbotn sentrum, rett bak Kolben kulturhus, med utsikt til Kolbotnvannet.
Tomten er per i dag regulert til 4000 m2 bra tjenesteyting, 5000 m2 bra til bolig.
Med tomten følger det en del rekkefølgebestemmelser blant annet adkomsten via Theodor Hansens vei. Deler av adkomsten via jernbaneundergangen skal utføres i samarbeid mellom utbygger Solon eiendom som bygger ut boliger ved Storebukta, og Oppegård kommune. Disse arbeidene er planlagt til sommeren 2018.
Grunnforholdene på tomten anses å være tilsvarende som Kolben kulturhus. Det finnes flere grunnundersøkelser, den siste fra sommeren 2017.
Svømmehallen og fremdrift
Oppegård kommune har engasjert Sweco Norge as til å utarbeide kravspesifikasjon ut fra et rom- og funksjonsprogram. Dette vil være hoveddokumentet som kjøper forplikter seg til å oppfylle ved bygging av svømmehallen. Oppegård kommune vil ha oppfølging av leverandørene med hensyn til oppfyllelse av blant annet skatteforpliktelser, men ellers vil kjøper opptre som byggherre i gjennomføringen.
Kjøper må forplikte seg til å oppføre svømmehallen innen en gitt tidsfrist. når svømmehallen er ferdig bygget skal svømmehallen overdras i sin helhet til Oppegård kommune.
Regulering
Kjøper står fritt til å utvikle boligdelen av tomten som de ønsker, innenfor reguleringsbestemmelsene. Det er kjøpers ansvar å utvikle både svømmehall og bolig i henhold til gjeldene regler fra plan- og bygningsloven, samt regionale og lokale bestemmelser.
Gjør dere kjent
Interesserte leverandører oppfordres til å befare tomten og gjøre seg kjent med undersøkelser av grunnforhold, samt rekkefølgebestemmelser og annet. Se vedlegg.
Gjennomføringsmodell
Salget og anskaffelsen vil gjennomføres som en tradisjonell anbudskonkurranse, for å ivareta anskaffelsesregelverket når det gjelder byggingen av svømmehallen. Tomten vil så langt det er mulig selges på vanlige vilkår, men med noen særkrav knyttet til gjennomføringen med oppfølging av leverandør, bestemmelser rundt vederlag og overdragelse, sameievilkår etc.
Tidsplan
Vi planlegger å kunngjøre konkurransen før sommeren, med tilbudsfrist til høsten. Ved å forhåndskunngjøre konkurransen håper vi at interesserte leverandører får ekstra tid til å gjøre seg kjent med prosjektet.
Markedsundersøkelse
Samtidig med forhåndskunngjøringen vil vi foreta en markedsundersøkelse. Er du interessert i å bli spurt, meld din interesse via kommunikasjonsmodulen i Mercell.
Anbud id:
524690
  • Sted:
    Nordre Follo
  • Registrert:
    Tirsdag 22. Mai 2018

Lignende oppdrag i Østfold

6 anbud