Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Arkitekt, Betong, Elektriker, Entreprenør, Maskinentreprenør, Rørlegger, Snekker, Ventilasjon i Møre og Romsdal

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Møre og Romsdal
Avsluttet

Veiledende kunngjøring Pris- og designkonkurranse for ny skole på Averøy

Nytt skolebygg skal være moderne og fremtidsrettet og inneha gode arkitektoniske kvaliteter med utstrakte muligheter for sambruk og fleksibel bruk. Det skal også etterstrebes kompakte, smarte og arealeffektive løsninger, og et bygg og uteområde som krever minst mulig vedlikehold og driftsressurser på sikt.
Kommunen vedtok i 2010 en egen energi- og klimaplan med en tydelig satsing på klima og miljø. Dette legger føringer for planlegging av ny skole som bør ha en tydelig miljø- og klimaprofil i forhold til energibruk, men også i forhold til materialvalg.
Miljøambisjonen for prosjektet er at det skal bygges med nær-nullenergistandard eller bedre. Det legges til rette for solceller/solfangere, og det skal være forenklede og bygningsintegrerte ventilasjonsløsninger. Det skal planlegges med innovativ bruk av tre og biomassebaserte løsninger i konstruksjoner og inn- og utvendig overflater.
Anskaffelsen skal gjennomføres som en begrenset konkurranse, prekvalifisering og pris- og designkonkurranse med etterfølgende samspillsfase. når prosjektet er ferdig utviklet gjennom samspillet er tanken at en for utførelse inngår en ordinær totalentreprisekontrakt med entreprenøren og dens rådgivergruppe fra samspillsfasen.
Anbud id:
641590
  • Sted:
    Averøy
  • Registrert:
    Mandag 4. Mai 2020

Lignende oppdrag i Møre og Romsdal

1 anbud