Prosjektleder i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

589 Siste år
144 Siste 3 mnd
38 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Veiledning til kontrollutvalgene

Registrert Dato: Fredag 04. Juni 2010

Oppdraget går ut på å skrive veiledningsmateriell om kontrollutvalget og den kommunale egenkontrollen. For oppdragsgiver er målet å gi kontrollutvalgsmedlemmene bedre muligheter enn i dag til å fylle rollen sin slik at den kommunale egenkontrollen kan bidra til god økonomistyring, tjenester av høy kvalitet og en tillitskapende forvaltning i kommunene og fylkeskommunene. Målgruppen er medlemmer i kontrollutvalgene og medlemmer i kommunestyre og fylkesting.
Det er viktig at oppdraget kan påbegynnes raskt og gjennomføres innenfor en stram tidsramme. Oppdraget skal ferdigstilles slik at leverandøren oversender endelig elektronisk versjon av veiledningsmateriellet til oppdragsgiver innen 1. desember 2010. Tilbudet må derfor inneholde en beskrivelse av hvordan tilbyder vil sikre at tilstrekkelige ressurser er tilgjengelig for arbeidet, slik at rapport kan leveres innen fastsatt tid. Beskrivelsen må være så detaljert at oppdragsgiver med sikkerhet kan legge den til grunn ved valg av leverandør. Leverandøren skal ajourføre framdriftsplan pr. 1. september og pr. 1. november, og presentere oppdragsgiver for disposisjonen slik den da står.
Prosjektet har en kontraktsverdi over nasjonal terskelverdi på 600.000-850.000 NOK (inkl. mva).. Beløpet skal inkludere alle utgifter forbundet med oppdraget, herunder reise- og oppholdsutgifter. Det forutsettes at leverandøren stiller seg til disposisjon for presentasjon av produktet for oppdragsgiver.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Prosjektleder

Elektronisk, Leverandør, Reise

Oslo, Oslo

Avsluttet: Fredag 02. Juli 2010