Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Vektertjenester NMBU i Rogaland

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Rogaland
Avsluttet

Vektertjenester NMBU

Anskaffelsens formål og omfang
Norges miljø – og biovitenskapelige universitet (nmbu) har ett stort geografisk campus, med en stor bygningsmasse. våre bygninger inneholder fasiliteter innenfor; forsking, undervisning og dyrehold. våre studenter, ansatte og gjester virker inne i de ulike byggene. Vi ønsker å ivareta den daglige sikkerheten til disse. Trusselen for utilsiktet hendelse er ikke stor, men sannsynlig, derfor trenger vi vektere som kan ivareta det daglige tilsynet med vår virksomhet. Dette gjøres gjennom å jobbe etter fastlagte instrukser og rutiner, som skal hjelpe vekterne til å opprettholde en trygg hverdag for både mennesker, dyr og materiell.
Oppdragsgiver planlegger å skrive kontrakt med én tilbyder for dette oppdraget. Antatt omfang er beskrevet i kravtabellen nedenfor. Oppdragsgiver antar at kontrakten vil være i størrelsesorden nok 18mill. Over en periode på 4 år uten at dette forplikter oppdragsgiver på noen måte.
Det gjøres oppmerksom på at hoveddelen av oppdraget som gjelder nmbu Campus Ås har 2 alternativer som er gjengitt i krav 12 (alt. 1) og 13+14 (alt. 2). Budsjettmessige vurderinger vil legges til grunn for hvilket alternativ som vil bli valgt.
Fullstendig beskrivelse av leveransen følger av kravspesifikasjon (Vedlegg A1-A2-A3)
Anbud id:
658088
  • Sted:
    Sandnes 
  • Registrert:
    Mandag 13. Juli 2020
Er du interessert i dette oppdraget?

Lignende oppdrag i Rogaland

6 anbud