Betong, Elektriker, Entreprenør, Maskinentreprenør, Rørlegger, Snekker, Stålarbeider, Taktekker, Ventilasjon i Vest-Agder

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1690 Siste år
606 Siste 3 mnd
145 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

VENNESLA UNGDOMSSKOLE- TILBYGG/OMBYGGING

Registrert Dato: Mandag 18. Februar 2013

Med forbehold om politisk godkjenning skal der ved VENNESLA UNGDOMSSKOLE I Vennesla bygges et tilbygg med grunnflate 250 m2 i 2 etasjer, som skal inneholde 5 nye klasserom,4 grupperom + fellesarealer. Arbeidet utlyses i hovedentreprise, med sidestilte entrepriser for tekniske fag som tiltranspoteres administrativt til hovedentreprenør.Tilbygget skal oppføres med bæresystem i betong og stål, og får betong hulldekke over 1. etasje og Lett-takelement i takkonstruksjon. Innvendige vegger er trekontstruksjoner.
Målsettingen er at arbeidene skal stå ferdig innen 1. august 2014. Anbudsgrunnlag vil være bygningsmessige tegninger og beskrivelse utført av Ark. Egerdahl & Nordbø og Skov-Skov & Bergstøl. Tegninger og kravspesifikasjon av VVS-anlegg utført av Rådg. Ing Løining, og tegninger og kravspesifikasjon for El-anlegg utført av Rambøll AS.
Forespørsel om deltagelse i Bygn.messige arbeider, VVS og Elektro sendes SKOV-SKOV & BERGSTØL. Forespørselen skal vedlegges dokumentasjon på de kvalifikasjonskrav som er listet i denne annonse.
Frist for anmodning om deltagelse 8. april 2013 kl. 12.00
Utsendelse av anbudsdokumenter til valgte anbydere 15. mai 2013.
Anbudsinnlevering 5. juni 2013.