Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Entreprenør, Ventilasjon i Østfold

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Østfold
Avsluttet

Ventilasjonsteknisk oppgradering i bygg c ved Åssiden vgs, drammen

Buskerud fylkeskommune skal installere et nytt luftbehandlingsanlegg i bygg c ved Åssiden vgs i Drammen. (Det skal også gis en opsjonspris på tilsvarende arbeider i bygg b som er tilnærmet likt bygg c, men det er arbeider som antageligvis vil måtte komme på et senere tidspunkt.) Bygg c har et samlet areal på ca. 2100 m2. Arbeidene er levering og montering av et nytt luftbehandlingsanlegg for hele bygningen. i tilbudet skal inkluderes alle nødvendige hjelpearbeider som hulltagning og etterflikk, branntetting, fundamenter etc, samt riving av det gamle anlegget. Det skal også medregnes tilknytning/tilpasning av varmerør og el-teknisk frakobling av gammelt utstyr og tilkobling av nytt utstyr. Det er ønskelig at ventilasjonsentreprenør er kontraktspartner og totalansvarlig for fremdrift og økonomi.
Arbeidene ønskes påbegynt så snart det er praktisk mulig, men skal være avsluttet innen utgangen av 2009. Det må tas hensyn til at skolen er i drift mens arbeidene pågår. Anbydere må ha relevant sentral godkjennelse.
Parallelt med innhenting av anbud på de ventilasjonstekniske arbeidene, vil det bli innhentet tilbud på bygningsmessige, rørmessige og el-tekniske hjelpearbeider. Disse avtalene vil bli tiltransportert ventilasjonsentreprenøren som skal fungere som totalentreprenør.
Merk: For å melde din interesse i denne kunngjøringen og motta tilleggsinformasjon vennligst besøk Doffin nettsiden #URL0#? id=169439.
Anbud id:
54173
  • Sted:
    Drammen
  • Registrert:
    Fredag 5. Juni 2009

Lignende oppdrag i Østfold

3 anbud