Prosjektleder, Taksering i Rogaland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

356 Siste år
104 Siste 3 mnd
23 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Verdisetting av uoppdagede ressurser i Barentshavet Sør-Øst

Registrert Dato: Torsdag 15. Mars 2012

Oppdraget innebærer konsulentbistand til verdisetting av uoppdagede ressurser i et begrenset geografisk område. OD ønsker å gjøre en stokastisk analyse av nåverdien av ressursgrunnlaget. ODs letemodeller er grunnlaget for ressursestimeringen. Stokastisk verdisetting av letemodeller er tidligere utført i OD, men det vil være påkrevet med videreutvikling av metoden.
Arbeidsformen med konsulent vil være arbeidsmøter/workshops der modellverktøyet GeoX benyttes. Arbeidet skal ferdigstilles i løpet av året og vi antar en workshop om våren og en om høsten.
Konsulenten:
Konsulenten må beherske letemodellanalyser og økonomiske analyser i GeoX
Konsulenten må ha høyere kompetanse innen statistikk
Konsulenten må ha god erfaring innen lignende verdisetting av uoppdagede ressurser
Tildelingskriterier:
 
Timepris
Tilbudt konsulents? egnethet til oppdraget, jfr. overnevnte punkter
 
Kvalifikasjonskrav:
Leverandøren skal ha ordnede forhold mht. skatteinnbetaling og merverdavgiftsinnbetaling og skal levere en attest for betalt skatt og en attest for betalt merverdiavgift. Se *** Linken er fjernet *** />Leverandøren skal ha et fungerende HMS- system. Leverandøren skal levere signert HMS-egenerklæringsskjema, anbefalt mal: *** Linken er fjernet *** />ODs standard kontraktsvilkår benyttes ved oppdraget, ta kontakt via kommunikasjonsmodulen i Mercell for å få tilsendt standard kontraktsvilkår.
Tilbudet skal leveres elektronisk via Mercell. Ved behov for kontakt med oppdragsgiver, benytt kommunikasjonsmodulen i Mercell. Ved behov for hjelp til Mercell-portalen kontakt Mercell support på 21 01 88 60.
For denne anbudsprosessen benytter oppdragsgiver Mercell Sourcing Service. For å melde din interesse på dette anbudet samt få tilgang til dokumenter, skal du klikke på lenken nedenfor eller kopiere og lime inn lenken i din nettleser. *** Linken er fjernet *** Følg deretter instruksjoner på nettsiden.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Prosjektleder, Taksering

Analyse, Elektronisk, Konsulent, Workshop

Vikebygd, Rogaland

Avsluttet: Onsdag 04. April 2012