Prosjektleder i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

586 Siste år
141 Siste 3 mnd
42 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Verifisering av ?enabling activities? i partnerskapet mellom guyana og norge om redd+

Registrert Dato: Torsdag 24. Juni 2010

Klienten og tildelingsmyndighet for denne anskaffelsen er det norske Miljøverndepartementet. Anskaffelsen er en viktig komponent i Guyana-Norge samarbeidet om REDD+, som i departementet håndteres av Regjeringens klima- og skogprosjekt.
Leverandøren skal utarbeide en engelskspråklig rapport som verifiserer at det arbeidet Guyana har utført i forbindelse med REDD+ samarbeidet tilfredsstiller de forutsetninger som ligger i Joint Concept Note. Joint Concept Note er utviklet av Guyana og Norge og følger som vedlegg til konkurransegrunnlaget. Anskaffelsen er nærmere beskrevet i konkurransegrunnlaget, samt bilag 1 til kontrakten.
Avtalen gjelder fra kontraktssignering og deretter i 1 år. Klienten har opsjon på ytterligere tre års forlengelse, med ett år av gangen. Om avtalen forlenges skal leverandøren årlig levere lignende rapporter som verifiserer det arbeidet som er utført i Guyana i forbindelse med REDD+ samarbeidet. Klienten har også opsjon på tilleggskjøp for å kunne fullføre verifikasjonsarbeidet som er fastsatt i Memorandum of Understanding og Joint Concept Note.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Prosjektleder

Oslo, Oslo

Avsluttet: Onsdag 25. August 2010