Alarm & sikkerhet, Elektriker, Entreprenør, Prosjektleder i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

2752 Siste år
712 Siste 3 mnd
190 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Verifisering av målenøyaktighet

Registrert Dato: Tirsdag 18. Januar 2011

ERESS, er et energiavregningssystem for avregning av strømforbruk for elektriske lokomotiv og togsett. Dette systemet eies av 4 partnere. Det er Jernbaneverket i Norge, Trafikverket I Sverige, Danedanmark i Danmark og Infrabel I Belgia.
En av de store fordelene med systemet er at det takler energiavregning for togtrafikk som krysser landegrenser. For måling og fakturering av energiforbruk, benyttes avanserte energimålere, som registrerer energiuttak, eventuell tilbakemating av energi og GPS posisjoner for hvert 5. minutters intevall. Dataene overføres fra energimåleren i toget til en dataserver.
Jernbaneverket Bane Energi har systemansvar for energiavregnngssystemtet, og vil bli oppdragsgiver for denne kontrakten.
Vi ønsker å få verifisert måleusikkerheten knyttet til komponentene som benyttes i energmålekretsen i elektriske togsett og lokmotiv.
Hovedkomponentene i målekretsen er energimåler, strømtransducer og spenningstransformator. Usikkerheten er opprinnelig kalkulert på bakgrunn av nøyaktigetsklasser for hver av disse komponentene.
Måleverdiresultatet fra dette systemet benyttes til fakturering av strømforbruk til togfremføring. Det er viktig at målenøyaktighet er god.
Nå ønsker vi å kvalifisere aktuelle leverandører til konkurransen.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere