Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

IT/Web og Support i Oslo

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Oslo
Avsluttet

Verktøy for digital simulering for utvikling og opplæring i nye bygg ved Oslo universitetssykehus HF - markedsundersøkelse

Løsningen må kunne utnytte informasjon fra bygningsinformasjonsmodellen (bim modellen) som utvikles for sykehusene. løsningen må også kunne inneholde realistiske avatarer og sykehusmiljøer.
Det vil også være aktuelt å bruke verktøyet i undervisningssammenheng. Det er ønskelig å kunne utvikle kunnskapsspill selv på en enkel måte. Spill som stimulerer til trening og repetisjon ved hjelp av ulike oppgavetyper og som presenteres med randomisert innhold og «premiering». Universitetet er fast samarbeidspartner for ous på mange områder, og vil også kunne være det i utvikling av undervisningsopplegg på en spillplattform.
ous ønsker å nå ut til alle ansatte med effektiv trening som gir den enkelte personlig handlingskompetanse i nye arbeidsmetoder og omgivelser før innflytting i nye bygg. Vi ønsker at kompetansen skal tilegnes ved gjentakende trening, og vi ønsker at treningen skal være morsom og motiverende. Et spillkonsept som er lett tilgjengelig, også på mobil, er derfor ønskelig. Spillet må kunne foregå på norsk.
Ved en ev. Anskaffelse av løsning skal denne også kunne benyttes av øvrige helseforetak i Helse sør-Øst.
Anbud id:
647940
  • Sted:
    Oslo
  • Registrert:
    Fredag 29. Mai 2020
Er du interessert i dette oppdraget?

Lignende oppdrag i Oslo

2 anbud