Prosjektleder i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

571 Siste år
126 Siste 3 mnd
33 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Verktøy for livsløpsvurderinger av byggeprosjekter

Registrert Dato: Tirsdag 17. November 2009

Statlige, kommunale og fylkeskommunale myndigheter og offentligrettslige organer skal under planleggingen av den enkelte anskaffelse ta hensyn til livssykluskostnader.
Forkortet omtales livssykluskostnader som LCC og det finnes mange verktøy på markedet for å kunne gjennomføre analyser av dette i byggeprosjekter. Felles for dem er at de krever en omfattende mengde informasjon om prosjektet før man kan få frem et resultat.
Utfordringen er å gjøre en slik vurdering under planleggingen av et byggeprosjekt, dvs før byggeprogram, romprogram eller prosjektramme er satt. Informasjonen man da sitter inne med er svært generell og eksisterende LCC-verktøy er ikke egnet. Samtidig er det i denne fasen at mange føringer for prosjektet legges.
Difi ønsker å få laget et enkelt web-basert verktøy for livsløpsvurderinger i tidligfasen av et byggeprosjekt. Verktøyet er ment benyttet av saksbehandlere og beslutningstagere før man har detaljerte opplysninger om bygget. Resultatet skal kunne forstås av personer uten detaljert byggkompetanse. Verktøyet skal være allment tilgjengelig og gratis i bruk.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Prosjektleder

Anskaffelse, Byggeprosjekt, Byggeprosjekter

Oslo, Oslo

Avsluttet: Tirsdag 01. Desember 2009