Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

IT/Web og Support i Østfold

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Østfold
Avsluttet

VerSa et eksperimentellt IKT-pilot program for krisehåndtering

Formålet med anskaffelsen er å utarbeide en pilot som skal demonstrere et konsept for digital understøttelse av prioritering, planlegging og løpende håndtering av beredskapsressurser i en krisesituasjon, slik at effektiv og hensiktsmessig utnyttelse av ressurser på tvers av geografiske og organisatoriske grenser, sikres. Eksempler på beredskapsressurser kan være sykehusplasser og intensivbehandlingsplasser, blålyspersonell, transportmidler (biler og andre kjøretøy), saksbehandlerkapasitet hos nav og andre offentlige etater, osv.
Piloten skal bestå av et digitalt verktøy som fremstiller [GE1] hvordan en krise utvikler seg, og status og tilgjengelighet på relevante beredskapsressurser, i en gitt periode frem i tid (dager, uker eller måneder avhengig av krisen). Verktøyet skal holdes i drift og være tilgjengelig for brukertesting i deler av prosjektperioden.
Det digitale verktøyet skal benyttes til ugradert informasjon. Da verktøyet skal benyttes i krisehåndtering, kan det hende at det skal håndtere informasjon som av ulike grunner allikevel er skjermingsverdig, som for eksempel informasjon om kritisk infrastruktur, eller personinformasjon.
Konseptet som piloten demonstrerer, skal kunne videreutvikles til et ferdig produkt/tjeneste. En slik eventuell videreutvikling kan benytte piloten som utgangspunkt for teknisk løsning, eller den kan utvikles helt frittstående fra piloten. Det gjøres oppmerksom på at anskaffelse av det endelige produktet/tjeneste ikke del av denne kontrakten.
Oppdragsgiver skal inngå fastpriskontrakt med én leverandør. Avtalens estimerte verdi anslås til ca. nok 700. 000 eksklusive mva. Budsjettmessig ramme for denne anskaffelsen er maksimalt nok 1. 000. 000 eksklusive mva.
[GE1]Skal vi si noe i dette avsnittet om at det som er viktig, er hvordan verktøyet fremstiller informasjonen på en slik måte at brukerne får god oversikt, og lett kan finne informasjonen de leter etter? (Dette står jo i kravene, men er selve «cruxet» i oppdraget).
Anbud id:
678466
  • Sted:
    Lillestrøm
  • Registrert:
    Tirsdag 27. Oktober 2020