Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Alarm og sikkerhet, Anleggsgartner, Arkitekt, Betong, Elektriker, Entreprenør, Maskinentreprenør, Riving, Rørlegger, Snekker, Stålarbeider, Ventilasjon i Agder

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Agder
Avsluttet

Vestre Strandgate 33 - Rutebilstasjonen - NS 8407 Totalentreprise

Det skal bygges ny paviljong nord for eksisterende bygg og det har vært avholdt en begrenset arkitektkonkurranse hvor Asplan Viak var vinner med konseptet «Natteravnen». Ved utformingen av bygget er det lagt vekt på at bygget skal ha trivelige arealer som ikke innbyr til uønsket opphold. Spesielt viktig er det at bygget skal ha mest mulig innsyn, både fra Vestre Strandgate og bussoppstillingsplassene. Gulvet tar opp høydeforskjell i terreng og byggets funksjoner er plassert i innvendige «bokser» med kassettak som «svever» over det hele. Bygget skal inneholde følgende funksjoner; venteareal med toaletter for passasjerer, kiosk, pauserom for bussjåfører, toaletter for buss- og taxisjåfører og lager for taxi. Ansatte i kiosk skal ha god oversikt over publikumsarealer og toaletter. Dette er løst på en god måte skisseprosjektet og må ivaretas i den videre planleggingen. Bygget skal tilknyttes fjernvarme levert av Agder Energi Varme. Det vurderes å montere solcelleanlegg på tak og delvis integrert i vegger.
Eksisterende stasjonsbygg og taxibu skal rives. Taxibu rives ved oppstart, mens det gamle rutebilstasjonsbygget rives etter at ny paviljongbygg er tatt i bruk.
Utvendige arbeider vil omfatte mindre endringer for å tilpasse terreng til nytt bygg og enkel opparbeidelse av rivetomta. Bussoppstilling beholdes uendret som i dag, men perrong tilpasses ny situasjon.
Totalentreprisen skal gjennomføres etter NS8407 med endringer, presiseringer og tillegg gitt i anbudsforespørselen med vedlegg.
Anbud id:
498929
  • Sted:
    Kristiansand
  • Registrert:
    Onsdag 29. November 2017

Lignende oppdrag i Agder

6 anbud